«Διαφορετικό παιχνίδι με ΟΦΗ»

22:42 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην προσφορά και την αξία των Μασάντο και Φέισα στάθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και τη νίκη με τον ΟΦΗ.«Σήμερα παρουσιάσαμε νέους παίκτες. Ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε πολλούς νέους Έλληνες παίκτες. Σήμερα κάποιοι πήραν την ευκαιρία τους για να ωριμάσουν και να εξελιχθούν. Δουλεύουν γι' αυτό. Τους

χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσουν.

Το εάν έμεινε ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες: Ο προπονητής πρέπει πάντα να έχει υπομονή με τους καινούριους παίκτες. Η απόδοσή τους θα γίνει καλύτερη με τον χρόνο και την δουλειά τους. Είναι παίκτες που δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να δείξουν ότι καλύτερο.

Τον Φέισα: Ο Φέισα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Τον χρησιμοποιήσαμε αρκετά στην αρχή της φετινής χρονιάς. Μετά τον αντικαταστήσαμε με τον Μοντέστο που ήταν πολύ καλός τότε.

Ύστερα τραυματίστηκε. Έπαιξε στην Εθνική Σερβίας και πήγε καλά. Σήμερα έδειξε πόσο σημαντικός είναι. Όποτε χρειάζεται θα τον χρησιμοποιούμε.

Τα κενά στην άμυνα με αφορμή τον αγώνα με την Μονπελιέ: Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι τελείως διαφορετικό με εκείνο με την Μονπελιέ. Ξέραμε σήμερα για τον ΟΦΗ πως θα βασιστεί σε αντεπιθέσεις.

Το έδειξε και με τον Παναθηναϊκό και πέρυσι με τα δύο γκολ που μας έβαλε. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να τους κόψουμε τις αντεπιθέσεις. Άλλες φορές το κάναμε με καλό τρόπο και άλλες με όχι τόσο καλό. Το σημαντικό ήταν να σταματήσουμε τις επιθέσεις που ήθελε να κάνει ο ΟΦΗ.

Τον Μασάντο και το γκολ του: Ο Πάολο είναι ένας παίκτης που έχει δουλέψει πολύ. Πολύ καιρό προσπαθούσε να βάλει ένα γκολ. Δεν είχε βάλει τέρμα αλλά είχε κάνει ασίστ για γκολ.

Σήμερα έβαλε και το γκολ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς για να βοηθήσει όχι μόνο στα γκολ αλλά και στον στόχο της ομάδας μας που είναι το να παίρνουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα