Διαψεύδει το τελεσίγραφο ο Πέρεθ

14:47 24/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "MARCA" σύμφωνα με το οποίο Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος είπαν στην συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ "Ή εμείς ή ο Μουρίνιο" εξόργισε τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης που έσπευσε να διαψεύσει τα πάντα.

Σε δηλώσεις του ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε: "Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, αποφάσισα να μιλήσω στον Τύπο. Είναι απόλυτα ψευδές ότι οι αρχηγοί έδωσαν τελεσίγραφο σε εμένα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι αλήθεια όσα έχουν γίνει γνωστά για το περιεχόμενο της συνάντησης. Μου φαίνεται άδικο

να υπάρχουν τέτοιου είδους σχόλια. Νομίζω ότι υπάρχουν ηθικά όρια που πρέπει να τηρούνται ακόμα και για όσους δεν μοιράζονται το πλάνο μας. Κανένας από εμάς που είμαστε στην ομάδα δεν μίλησε για αυτό το θέμα με τον Ράμος και τον Κασίγιας. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να δημοσιεύονται πράγματα που δεν ισχύουν και αυτή είναι η τελευταία φορά".
Σε ερώτηση αν επικοινώνησε με τον Ζοσέ Μουρίνιο έπειτα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Πέρεθ απάντησε: "Δεν έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο. Ήρθα κατευθείαν μετά το παιχνίδι στο σπίτι μου και όταν ξύπνησα είδα την είδηση που έχει τεράστια βαρύτητα για εμένα. Η ευθύνη των αρχηγών είναι ασυμβίβαστη με αυτές τις πληροφορίες. Χθες πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, υπάρχει κάποιος που δεν του άρεσε αυτό και θέλει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα".
Τέλος ο Πέρεθ θέλησε να στείλει μήνυμα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης: "Θα ήθελα να καλέσω όλους τους οπαδούς και όσους ασχολούνται με την ομάδα να ενωθούν για να γίνουμε ξανά ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Ήρθα εδώ για να διαψεύσω τις φήμες που έχουν ως στόχο να αποσταθεροποιήσουν τον πιο διάσημο σύλλογο του κόσμου. Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ένα μεγάλο ψέμα. Έχω ακούσει πολλά, όμως αυτό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα