Διατήρησε το προβάδισμα ο ΠΑΟ

19:29 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
ΓΗΠΕΔΟ:ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έπαιξε αρκετά άσχημο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τον διατηρεί στην κορυφή. Οι «πράσινοι» νίκησαν στην Θεσσαλονίκη

με 1-0 την Δόξα Δράμας για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από όσους το παρακολουθήσαν. Πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή από τον Παναθηναϊκό και κατάχρηση της ντρίμπλας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Ενώ η Δόξα προσπάθησε να βγει μπροστά, πέφτοντας σε κάθε μονομαχία αρκετά δυνατά. Όμως καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Αυτό το έκαναν οι «πράσινοι» με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Κουίνσι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τοτσέ αφύλακτος στη μικρή περιοχή πλάσαρε τον Σέρεμετ και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν την διαφορά των τερμάτων τους, αλλά ο Τοτσέ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Κουίνσι. Κάπου εκεί το ματς φάνηκε να τελειώνει, αφού δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης (72' Κάπελ), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι (46' Σοϊλέδης), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (46' Βάντερσον).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνης (77' Μαυρίας), Ζέκα (69' Μαρίνος), Κουΐνσι (85' Χριστοδουλόπουλος) , Κλέιτον, Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα