«Δίκαιη η νίκη της Καβάλας»

01:50 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Την ανωτερότητα της Καβάλας στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, παραδέχθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών Νίκος Βετούλας. «Συγχαρητήρια στον Άγγελο (Κορωνιό) και την Καβάλα. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Εμείς, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να είμαστε αυτοί που θα θέλαμε. Κάποια παιδιά και δη οι ψηλοί ήταν πολύ μακριά από την καλή απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να τους αντικαταστήσουν κάποια άλλα, νεότερα

παιδιά. Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως παίζουν στον Απόλλωνα, για τον Απόλλωνα, κι όχι να ακούν κάποιους άλλους που πιθανόν τους λένε πως μπορούν να παίξουν κάπου αλλού. Τώρα, παίζουν στον Απόλλωνα. Επειδή νικήσαμε τρία παιχνίδια νομίσαμε πως κάτι κάναμε. Κι αυτό το πληρώσαμε».

Ο Έρικ Μακ Κόλουμ, εκ μέρους των παικτών, δήλωσε: «Η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη. Ήθελε περισσότερο από εμάς το παιχνίδι και το έδειξε στο γήπεδο. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών και μοιραία ηττηθήκαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραίοι και οι φίλοι της Καβάλας εξαιρετικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα