«Δίκαιο το αποτέλεσμα»

20:30 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Λιγομίλητος εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να περάσουν κατευθείαν στις ερωτήσεις τους.

Αρχικά ο Ρουμάνος ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα δεν αισθάνομαι ότι έχω να πω κάτι για την ομάδα μου, προτιμώ να απαντήσω κατευθείαν στις ερωτήσεις».

Για τον λόγο που δεν ξεκίνησε την ομιλία από μόνος του ζήτησε ερωτήσεις: «Ετσι, απλά για να αλλάξω, κάποιος άλλες φορές έχει κοντά άλλες μακριά μαλλιά. Επειδή μάλιστα είχατε απεργία

είμαι σίγουρος πως θα έχετε περισσότερες ερωτήσεις να κάνετε».

Για το αν η κούραση και ο κακός αγωνιστικός χώρος έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού: «Ηταν κάποιοι από τους λόγους».

Για το αποτέλεσμα: «Πρέπει να πω πως η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα, και οι δύο είχαν πιθανότητες να κερδίσουν, βλέποντας το παιχνίδι πρέπει να πούμε ότι είναι δίκαιη».

Για το γκολ του ΠΑΣ που ακυρώθηκε: «Δεν υπάρχει γκολ, σφύριξε φάουλ, η γνώμη μου είναι ότι υπάρχει φάουλ. Ο Ετο έπρεπε να πάει ακόμη πιο δυνατά στην φάση αλλά ήταν φάουλ».

Για τον διαιτητή: «Πρέπει να πω πως ο διαιτητής δεν επηρέασε το ματς παρόλο που είναι ένας διαιτητής χωρίς προσωπικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα