«Δραπέτευσε» από το Περιστέρι ο Αστέρας

17:07 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΟΣΚΑΚΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σεφτέ στις εκτός έδρας νίκες έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, που πήρε μεγάλο διπλό παραμονής πήρε στο Περιστέρι επικρατώντας

με 1-0 του Ατρόμητου με γκολ του Μπαρτολίνι στην έναρξη του αγώνα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την κόκκινη του Τάτου αλλά και δύο περιπτώσεις πέναλτι στο τέλος του αγώνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά μπήκε στο ματς ο Αστέρας και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό απέδωσε καρπούς μόλις στο 9’ με τον Μπαρτολίνι να «εκτελεί» τον Ιτάνζ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπρέσκα. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα ο Ατρόμητος άρχισε να ανακτά τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο ήταν εντελώς ανούσια, αφού είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία και στην δημιουργία φάσεων. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν αρκετά λάθη, και άφηναν κενούς χώρους στη προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν. Αυτό το εκμεταλλέυτηκε εν μέρει, αφού ειχε ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, όμως ο Ιτάνζ ήταν σε καλή μερα.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έσωσε σε δύο περιπτώσεις το σίγουρο γκολ, το οποίο θα «κλείδωνε» τη νίκη για τους Αρκάδες. Στο 36’ ο 29χρονος άσος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Άλβαρες σε κόρνερ, όπως και στο 41’ όταν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πουλίδο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς φάση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, και το σκορ να είναι δίκαιο.

Τo δεύτερο μέρος ήταν αντίθετο από το πρώτο, καθώς ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή ξανά, αλλά είχε και ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Βέβαια αυτές δεν ήταν κλασσικές, αντιθέτως ήταν κυρίως μακρινά σουτ. Ο Αστέρας είχε κλειστεί στην άμυνα, και προσπαθούσε να απειλήσει με στημένες φάσεις και όποτε έβγαινε στην αντεπίθεση.

Μετά την αποβολή του Τάτου με δεύτερη κίτρινη, ο Ατρόμητος αντιμετώπιζε πρόβλημα στην δημιουργία των φάσεων και απειλούσε μόνο από μακριά, καθώς η άμυνα του Αστέρα δεν ήταν δυνατό να διασπαστεί. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 88’ για δύο πέναλτι, όμως ο διαιτητής Βοσκάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η τελευταία ευκαιρία ανήκε στον Αστέρα, με τον Ουσέρο να σουτάρει, ο Ιτάνζ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πουλίδο αστόχησε από κοντά. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να παίρνει ένα «χρυσό» διπλό παραμονής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Τάτος, Επστάιν (71’ Πίτου), Μήτρογλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίντο, Πιπίνης, Άλβαρες, Ράγιος (90’ Φορμίκα), Ουσέρο, Μπρέσκα (78’ Λαδάκης), Σολάκης (57’ Περόνε)

Keywords
Τυχαία Θέματα