«Δυνατά από την αρχή…»

16:43 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η εθνική διατηρεί το αήττητο, έχοντας στον όμιλο 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει και πολλά για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί με μόνο στόχο τη νίκη: «Η άμυνα της Βουλγαρίας αναμένεται να είναι συμπαγής. Η βαθιά άμυνα είναι ένα χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας. Περιμένουμε πολλά από τη μεσαία μας γραμμή στο συγκεκριμένο παιχνίδι,

μιας και δεν πρέπει να αφήσει την αντίπαλη ομάδα να πάρει ανάσες. Πρέπει να κλείσουμε γενικά όλους τους χώρους, καθώς μπορεί να χαθούν όλα σε μια ξαφνική αντεπίθεση. Γενικά, πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο, που μπορεί να του επιτρέψουν να ελπίζει σε κάτι καλό», είπε χαρακτηριστικά.
Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι περιμένουν από τον Πραντέλι να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-2-1, παρόλο που ο ίδιος ο τεχνικός δεν το επιβεβαίωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάσαμε το συγκεκριμένο σύστημα στην προπόνηση. Ακόμα, όμως, δεν έχω πάρει τις οριστικές μου αποφάσεις. Μπορώ να πω, πως είδα κάποια θετικά στοιχεία από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου σε αυτή την επιλογή».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός: «Ο Τζιλαρντίνο είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Διαφορετικός, όμως, από τον Μπαλοτέλι. Ο πρώτος είναι φοβερός μέσα στην περιοχή και κοντά στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ ο δεύτερος έχει κίνηση μέσα στον αγνωστικό χώρο και μπορεί να σημειώσει πολλά τέρματα με διαφορετικούς τρόπους. Αμφότεροι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση μιας ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα