«Δύο γκολ ο Καστίγιο στον ΟΣΦΠ»

10:59 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Νέρι Καστίγιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό και ο μάνατζερ του επιθετικού του Άρη ευχήθηκε ο Μεξικανός φορ να σκοράρει δυο γκολ εις βάρος της πειραϊκής ομάδας. Παράλληλα είχε μόνο καλά λόγια να πει για το διάστημα της παρουσίας του Καστίγιο στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ

και αδελφός του Νέρι Καστίγιο στην εφημερίδα "Αθλητικό Metropolis"
- Για την κατάσταση του Καστίγιο: "Ο Νέρι είναι καλύτερα. Έχει βέβαια ένα πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έσφιξε τα δόντια με την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω πως θα είναι εντάξει με τον Ολυμπιακό. Είναι ελαφρύς ως ποδοσφαιριστής και δεν έχει πρόβλημα να χάσει δυο-τρεις προπονήσεις".
- Για τις δυσκολίες που πέρασε ο Μεξικανός επιθετικός: "Στην αρχή δεν ήταν όλα τέλεια. Τώρα νιώθει ότι ο Άρης είναι το σπίτι του. Στην αρχή δεν θα έλεγα ότι υπήρχαν και προβλήματα. Υπάρχουν και δύσκολες και εύκολες μέρες. Αλλά το καλό είναι να τα ξεπερνάς. Το πιο εύκολο είναι να τα παρατήσεις και να φύγεις. Ο Νέρι δεν παίζει για τα λεφτά".
- Για το τι τον έδεσε στον Άρη: "Πιστεύω ο κόσμος αλλά και το χρώμα της ομάδας που είναι και της Πενιαρόλ, της ομάδας στην Ουρουγουάη, αλλά και το πάθος που βγάζει η ομάδα. Μακάρι να σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δυο μάλιστα. Αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα".
- Για το πώς νιώθει ο Καστίγιο που επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Έτσι είναι η ζωή, μόνο αυτός θα μπορεί να μας πει τι νιώθει εκείνη την στιγμή".
- Για το αν θα πανηγυρίσει σε γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό: "Η ουσία δεν είναι ότι θα σκοράρει απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα είναι να πάει γενικά καλά και να κερδίζει η ομάδα. Για μένα τα γκολ θα πρέπει να πανηγυρίζονται, αλλά είναι δική του δουλειά αυτό".
- Για το πόσο ευχαριστημένος είναι ο Καστίγιο στον Άρη: "Ο Νέρι δεν ε΄χει δώσει ακόμα αυτά που θέλει να δώσει στον Άρη. Δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος. Ο Νέρι θέλει να δώσει και πρέπει να δώσει πολλά ακόμη".
- Για τις βλέψεις του Καστίγιο με την ομάδα: "Ο στόχος, όχι μόνο του Νέρι, είναι να μπει η ομάδα στα πλέι οφ. Γενικά έχει δηλώσει ότι θέλει πρωτάθλημα με τον Άρη".
- Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και παίζει μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά αν κάνω μια πρόβλεψη, θα πω 0-1 υπέρ του Άρη με γκολ του Καστίγιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα