Δύσκολα για Βλαχοδήμο ο Άρης

09:49 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του Άρη πως θέλει να αποκτηθούν τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, η περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι δύσκολη με την ΠΑΕ Άρης να ενημερώνει τον Ολυμπιακό

πως επιθυμεί τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Βλαχοδήμο για να τον πείσει να έρθει στον Άρη.
Η περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού είναι πιο εύκολη καθώς μένει μια συνάντηση του Έλληνα μέσου με την ΠΑΕ και στην συνέχεια ο Παπαστεριανός θα λύσει το συμβόλαιο του με την ρουμανική Κονκόρντια και θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές που θέλει ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης με την διοίκηση του Άρη να έχει καταθέσει προτάσεις σε Μπριζ και Γρανάδα αντίστοιχα για τον δανεισμό των δυο ποδοσφαιριστών.
Τέλος, σύμφωνα με χθεσινά σενάρια, ο Άρης ενδιαφέρεται και για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Κοκκίνη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την Παναχαϊκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα