Κουνάει σεντόνι η Σάλκε

18:44 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ- ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 4-1
Γήπεδο: Veltins-Arena

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» όπου επικράτησε 4-1 του Αμβούργου και έκανε βήμα για το Champions League.

Εύκολο έργο είχε η Σάλκε στην εντός έδρας αναμέτρησή της με το Αμβούργο όπου διέλυσε την αντίπαλό της 4-1. Ο Γιάνσεν μόλις

στο 4' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Ο Μπαστός στο 10' έφερε το ματς στα ίσια για να ακολουθήσει χατ-τρικ από τον Χούντελααρ (21', 57' 66') για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Κολάσινατς, Τζόουνς (81' Μόριτζ), Μπαστός (78' Φουχς), Ράφαελ, Νοϊστάντερ, Ντράξλερ, Χούντελαρ (87' Πούκι).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ Βέστερμαν, Μανσιέν, Αόγκο, Γιάνσεν, Φαν ντερ Φάαρτ (69' Ρινκόν), Σκιέλμπρεντ (63' Ρούντνεφς), Γίρασεκ, Αρσλάν, Σάλα, Σον.

ΜΑΪΝΤΖ- ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: 0-0
Γήπεδο: Κόφας Αρένα

Μάιντς και Άιντραχτ «κόλλησαν» στο 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει χαμένη την ομάδα της Φρανκφούρτης, που έχασε έδαφος στη μάχη για έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Το τοπικό ντέρμπι είχε μία αδιάφορη - την Μάιντς - και μία που «καιγόταν» για βαθμούς - την Άιντραχτ - προκειμένου να μείνει στη μάχη για την 4η θέση με καλές προϋποθέσεις. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι δεν έχουν λύσει το πρόβλημα στο γκολ, το 0-0 τους αφήνει... χαμένους, με τους γηπεδούχους να είναι σε γενικές γραμμές καλύτεροι.

Ο ρυθμός ήταν καλός, όμως οι κλασικές ευκαιρίες λίγες, με τους Βέτκλο και Νικόλοφ να είναι σταθεροί. Μίλερ (24'), Μάιερ (43') και Ρους (44') είχαν τις μοναδικές ευκαιρίες στο μέτριο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, με την Μάιντς να βρίσκει δίχτυα στο 47', όμως το γκολ του Ίβανσιτς να ακυρώνεται για οφσάιντ, σε μία φάση που ο Αυστριακός φαίνεται να ξεκινάει στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς της Άιντραχτ... Η συνέχεια είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά... όχι γκολ. Πόσπεχ (53'), Ζίμλινγκ (58') και Ρόντε (82') είχαν τις καλύτερες στιγμές, με το 0-0 να μένει.

ΜΑΪΝΤΖ: Βέτκλο, Πόσπεχ, Σβένσον, Νοβέσκι, Ζαμπάβνικ (66' Εντέ), Μπάουμγκαρτλινγκερ, Σότο (46' Ζίμλινγκ), Μίλερ, Ίβανσιτς, Καλιγκιούρι (85' Μπελ), Πάρκερ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Νικόλοφ, Σελόζι, Ρους, Άντερσον, Τζάκπα, Γιουνγκ, Ροντέ, Άιγκνερ (64' Οσεάν), Στεντέρα (80' Λάνιγκ), Ινούι (64' Λάκιτς), Μάιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα