Σεντόνι με Πατσίνι…

18:08 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 4-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μεγάλη νίκη με 4-2 πανηγύρισε η Μίλαν επί της Κατάνια και βρέθηκε ξανά σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 10ο λεπτό ο Φριζόν είπε όχι σε σουτ του Μοντολίβο, ενώ στο 30' ο Νικολά Λεγκροτάλιε έκανε το 1-0 για την Κατάνια. Δύο λεπτά μετά η Μίλαν είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπόατενγκ, ενώ στο 42' ο Φρισόν απέκρουσε σουτ του Μπαλοτέλι. Τελικά στο 44' ο Φλαμινί με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 51' και στο 56' ο Φριζόν πραγματοποίησε

δύο μεγάλες αποκρούσεις κι έτσι στο 65' η Κατάνια πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Μπεργκέσιο. Η Μίλαν είχε ξανά την απάντηση και στ 75' ισοφάρισε εκ νέου με γκολ του Πατσίνι. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Κατάνια τρία λεπτά μετά ο Πατσίνι χτύπησε ξανά κι έκανε το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μάριο Μπαλοτέλι με πέναλτι.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Μεσές, Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Φλαμινί, Μοντολίβο, Νοτσερίνο (67' Πατσίνι), Μπόατενγκ (88' Νιάνγκ), Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί (81' Μουντάρι)

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Ίζκο, Λεγκροτάλιε, Ρολίν, Μαρκέζε, Λόντι (88' Καπουάνο), Αλμιρόν (81' Μπιαγκιάντι), Μπαριέντος, Κάστρο, Γκόμες, Μπεργκέσιο.

ΤΟΡΙΝΟ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Μια ανάσα από τον τίτλο βρίσκεται πλέον η Γιουβέντους, που πέτυχε την 4η σερί νίκη της σε τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο (2-0) και θέλε πλέον μόνο έναν βαθμό για να σηκώσει και τυπικά το Σκουντέτο.

Η «Μεγάλη Κυρία» πίεσε από την αρχή αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά από την άμυνα της Τορίνο που κράτησε ως το 88ο λεπτό. κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Αρτούρο Βιδάλ που έκανε το 1-0 και στο 90' αποβλήθηκε ο Γκλικ. Έτσι στις καθυστερήσεις ο Μαρκίζιο ολοκλήρωσε το τελικό 2-0.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Ντ'Αμπρόζιο (75' Ντι Τσεζάρε), Γκλικ, Ογκμπόνα, Μασιέλο, Τα΄'ερτσι, Μπάσα, Γκάτρσι, Σαντάνα (83' Μπίρσα), Μπιάνκι, Μετζιορίνι (67' Τζόναθας)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ (74' Κάσερες), Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα (90+1' Πελούζο), Μαρκίζιο, Βούτσινιτς (74' Κουαλιαρέλα).

ΚΙΕΒΟ- ΤΖΕΝΟΑ: 0-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Τζένοα με 1-0 μέσα στην έδρα της Κιέβο κι έκανε βημα παραμονής,

Η Τζένοα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και στο 73ο λεπτό ο Μάρκο Μποριέλο έκανε το 1-0.από εκεί και πέρα οι Γενοβέζοι έμειναν πίσω και κράτησαν το σπουδαίο αυτό τρίποντο.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Ντραμέ, Νταϊνέλι, Σάρδο, Αντρεόλι, Παπ (87' Λουτσιάνο), Ριγκόνι (80' Χάουτσε), Χετεμάι, Κόφι, Παλόσκι, Στόιαν (66' Θερό)

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Γκράνκβιστ, Μανφρεντίνι, Μορέτι, Πιζάνο (57' Μπερτολάτσι), Ριγκόνι, Ματουζαλέμ, Αντονέλι, Βάργκας (90' Τόσζερ), Φλόρες 69' Ιμόμπιλε), Μποριέλο.

ΡΟΜΑ- ΣΙΕΝΑ: 4-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Μια εντυπωσιακή Ρόμα διέλυσε με 4-0 τη Σιένα και κάνει Ευρωπαϊκά όνειρα.
Η Ρόμα ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και στο 15ο λεπτό βρέθηκε να νικά με 2-0. Αρχικά στο 14' ο Οσβάλδο έκανε το 1-0, με τον Λαμέλα να κάνει το 2-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Οι «τζιαλορόσι» συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν το 3-0στο 40' με τον Οσβάλντο, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 67' και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Τοροσίδης, Μπουρδίσο, Κάσταν, Μπαλτζαρέτι, Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (34' Πιάνιτ), Φλορέντζι, Λαμέλα (68' Περότα), Οσβάλδο, Τότι (75' Λόπες)

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Τέρτζι, Φελίπε, Άνχελο, Πάτσι, Βεργκάσολα (82' Βέρε), Ντέλα Ρόκα, Ρούμπιν, Βαλιάνι (54' Άγρα), Ροζίνα (74' Καλέγιο), Εμεγκάρα.

ΠΑΛΕΡΜΟ- ΙΝΤΕΡ: 1-0
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Παλέρμο επί της Ίντερ αλλά ο σοβαρότατος τραυματισμός του Ζανέτι επισκίασε όλο το ματς αλλά και την αγωνιστική.
Δυνατά ξεκίνησε η Παλέρμο, που άνοιξε το σκορ μόλις στ 9ο λεπτό με τον Ίλισιτς, αλά στο 17ο λεπτό ο Χαβιέ Ζανέτι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Η Ίντερ προσπάθησε στη συνέχεια να απαντήσει, αλλά η Παλέρμο κράτησε τη σπουδαία αυτή νίκη.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Φον Μπέργκεν, Ντονάτι. Αρόνικα, Μπαρέτ, Μοργκανέλα, Αρέβαλο, Γκαρσία (80' Ν'ελσον), Ίλισιτς (72' Ερνάντεθ), Μίκολι (87' Μουνιόθ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Σιλβέστρ (71' Γκαριτάνο), Ζουάν, Ζανέτι (17' Σκελότο), Κουζμάνοβιτς (87' Φόρτε), Τζόναθαν, Περέιρα, Κόβασιστς, Ρόκι, Αλβαρες.

ΠΑΡΜΑ- ΛΑΤΣΙΟ: 0-0
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Στο 0-0 κόλλησαν Πάρμα και Λάτσιο σε ένα καλό ματς με φάσεις και βγήκαν χαμένες και οι δύο.

Οι «λατσιάλι» είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και μάλιστα στο 90+2' έχασαν και τον Μπιάβα με κόκκινη κάρτα.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μπεναλουανέ, Παλέτα, Λουκαρελι, Μεσμπά (80' Γκόμπι), Μαρκιόνι (70' Νίνης), Βαλδές, Παρόλο, Μπιαμπιανί (70' Σανσόνε), Αμάουρι, Μπελφοντίλ.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας, Ράντου (82' Περεϊρίνια), Ονάτζι, Λεντέσμα, Καντρέβα, Ερνάνες, Έντερσον (6' Φλοκάρι), Κλόζε (75' Κόζακ)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-3
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Σεντόνι κουνάει η Φιορεντίνα που επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια.

Οι «βιόλα» ήταν εντυπωσιακοί από την αρχή και άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με τον Κουαδράδο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λιάγιτς έκανε το 2-0 με τον Ακουιλάνι να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 73' στο 80΄αποβλήθηκε ο Γκασταλντέλο της Σαμπντόρια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Μουστάφι, Παλόμπο, Γκασταλντέλο, Μπεράρντι, Ντε Σιλβέστρι, Ομπιάνγκ, Πόλι, Εστιγκαρίμπια (46' Έντερ), Λόπες (56'Ικάρντι), Σανσόνε (69' Μουνάρι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Ακουιλάνι (76' Σισοκό), Πισάρο, Βαλέρο, Κουαδράδο (77' Ρομούλο), Γιόβετιτς, Λιάγιτς (81' Ελ Χαμνταουί)

Keywords
Τυχαία Θέματα