«Έχει χαθεί η σοβαρότητα»

11:12 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Έξαλλοι είναι στην Λάρισα με τον διαιτητή Παπαπέτρου και τον βοηθό του τον Δανέζη για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στην "AEL FC ARENA" με τον Παναγιώτη Κατσιαρό να επισημαίνει πως έχει χαθεί η σοβαρότητα. Ωστόσο ο έμπειρος μέσος υπογράμμισε πως η ΑΕΛ θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος για την είσοδο στα πλέι οφ ενώ σχολίασε και το ξέσπασμα του Πηλαδάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Παναγιώτης Κατσιαρός: "Νομίζω

έχουν αλλάξει οι κανονισμοί και έκανα το πλάγιο με το πόδι. Το περίεργο είναι πως όταν σφύριξε ο διαιτητής νόμιζα πως είχε δώσει κάτι άλλο. Δεν φανταζόμουν πως είχε δώσει οφσάιντ. Είναι για πλάκα το γεγονός αυτό και έχει χαθεί η σοβαρότητα.
Το κακό που έγινε χθες είναι μια απόρροια συνεχών σφαλμάτων εναντίον μας. Από πέρσι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον της Λάρισας, του Πληλαδάκη, δεν ξέρω. Αλλά όχι έτσι ρε παιδιά. Μας απάντησε... συγγνώμη λάθος... Αλλά αυτό είναι απάντηση;
Και πώς μετά από δέκα λεπτά δείχνει κόκκινη κάρτα τόσο εύκολα; Ήταν πολύ κοντά στην φάση αλλά ήταν πλάτη και μόλις γυρνά το πρόσωπο του δείχνει κόκκινη κάρτα. Αλλά θα έπρεπε να του το πει ο επόπτης, ο οποίος δεν έβλεπε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό άσχετα αν το αντιμετωπίζουν αλλιώς. Αυτοί που παίζουν στις ομάδες, ζουν οικογένειες από αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο οι διαιτητές, είναι και οι παράγοντες. Δεν υπάρχει σοβαρότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να δικαιολογήσουμε τα λάθη που γίνονται κάνουμα αυτά τα πράγματα.
Εγώ βρίσκομαι στην ΑΕΛ 7.5 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τον κ. Πηλαδάκη έτσι. Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος από την φύση του και τον ανάγκασαν να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να είναι σε τέτοια κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει να ασχολείται και θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.
Εμείς θα εξαντλήσουμε όποια πιθανότητα έχουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Αλλά πρέπει να μας αφήσουν. Δεν θέλουμε να μας βοηθούν αλλά θέλουμε τα αυτονόητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα