Έδωσαν το «OK» για επενδυτή στον Άρη

09:41 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της Λέσχης με την πλειοψηφία να δίνει το "πράσινο φως" στον πρόεδρο του Άρη, Θανάση Αθανασιάδη να προχωρήσει την συμφωνία με τον επενδυτή που ενδιαφέρεται να βάλει λεφτά στον Άρη με το όνομα του να παραμένει άγνωστο.

Ο Αθανασιάδης απευθυνόμενος προς τα μέλη της Λέσχης επεσήμανε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει το όνομα του επενδυτικού ομίλου καθώς υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας αλλά ενημέρωσε πως στόχος του ομίλου είναι να διαθέσει προς την ΠΑΕ το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο επενδυτής να μην πάρει μετοχές ή θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης με τον Αθανασιάδη να διαβεβαιώνει πως τα χρήματα θα μπουν άμεσα στα ταμεία έτσι ώστε η ομάδα και την αδειοδότηση να πάρει και να εξοφλήσει τους παίκτες.
Παράλληλα, ο επενδυτικός όμιλος εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θέτοντας όμως σαν βασική προϋπόθεση η ΠΑΕ να έχει εξυγιανθεί στον επόμενο 1.5 χρόνο και το άνοιγμα να μην ξεπερνά τα 4.5 εκ. ευρώ.

Πάντως δεν ήταν λίγοι στην συνέλευση της Λέσχης που εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για την ταυτότητα και τις πραγματικές προθέσεις του υποψήφιου επενδυτή. Τέλος κατά την χθεσινή γενική συνέλευση, η πλειοψηφία των μελών αποφάσισε να παραταθεί η θητεία της τωρινής διοίκησης μέχρι το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα