Η επιστροφή του Ντέμη και η μεγάλη μέρα της ΑΕΚ

09:41 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με μία φωτογραφία από τη χθεσινή, ειρηνική, παρουσία οπαδών της ΑΕΚ κάτω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου, η εφημερίδα έχει ουσιαστικά... τίτλο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ότι αναγράφει το πανό: "Αν η ΑΕΚ διαλυθεί... θα τρομάξει όλη η γη". Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος για την επίσκεψη του Ντέμη στο Δωματιάκι, αλλά και τη στάση της ΑΕΚ

σήμερα στην UEFA: "Ο Νικολαϊδης έκανε το καθήκον του και βρήκε 3 εκατ. ευρώ για άμεσο δανεισμό της ΑΕΚ. Έκλεισε και τυπικά το θέμα της Morgan Stanley. Ο Κανελλόπουλος υποσχέθηκε στους οπαδούς που πήγαν στα γραφεία του ότι θα συνδράμει με 150.000 ευρώ".

SPORTDAY

Η χθεσινή κίνηση των Νικολαϊδη - Οικονομόπουλου με τα 2 εκατ. ευρώ που έβαλαν στην ΑΕΚ είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, η οποία γράφει και για το μεταμεσονύκτιο τετ α τετ Ντέμη και ORIGINAL"Ο Νικολαϊδης "προίκισε" τον Δημητρέλο με 2 εκατ. ευρώ δανεικά, Ο Παππάς με την εξόφληση του δανείου της Μοrgan Stanley και ο εξαφανισμένος Νοτιάς με την... ευχή του". Μάλιστα η εφημερίδα γράφει σχετικά στο ρεπορτάζ της: "Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα εκπροσωπήσει την Ένωση στην ακροαματική διαδικασία (12:00). Η μέρα για τον «Δικέφαλο» είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού υπάρχει και η περίπτωση να τιμωρηθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει στα χέρια του την συμφωνία με τη Morgan Stanley αλλά και την εισροή των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ύστερα από πρωτοβουλία του Ντέμη Νικολαϊδη και Χάρη Οικονομόπουλου, για πληρωμές σε εφορία και υπαλλήλους, αλλά και τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να καλυφθεί η UEFA από τις εξηγήσεις αυτές και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο ίδιος ο κ. Δημητρέλος πιστεύει πως θα καταφέρει με αυτά τα στοιχεία, συν το υπόμνημα που έχει ήδη σταλεί, ότι θα εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα ή στη χειρότερη περίπτωση μία τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη με αναστολή, ελπίζοντας στο χρόνο που θα δοθεί να δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004". Εννοείται πως υπάρχει αναφορά στην απελπισμένη κίνηση των παικτών να φωνάξουν για "λύση" μέσω ανακοίνωσης.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο "Η ΑΕΚ στον Νικολαϊδη", η εφημερίδα έχει πρώτο θέμα τα χθεσινά γεγονότα με πρωταγωνιστή τον Ντέμη, παίρνοντας και μάλιστα θέση: "Άλλοι αδιάφοροι, άλλοι διστακτικοί, άλλοι χωρίς να καταλαβαίνουν τι τους γίνεται κι άλλοι που το επιδιώκουν, πρώην και νυν μέτοχοι επιτρέπουν την πλήρη απαξίωση της Ένωσης και με "αντίτιμο" ένα δάνειο 2 εκατ. ευρώ... Με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί ο Οικονομόπουλος και θα πάρει η ΠΑΕ σύντομα χρήματα από τον Ψωμιάδη, τα οποία θα διαχειριστεί δική του διοίκηση, πιθανώς και με τον ίδιο επικεφαλής, ο Νικολαϊδης έστρωσε χθες από μόνος του το... χαλί της επιστροφής. "Μαγκιά" του, αφού του έδωσαν το περιθώριο να παρουσιάζει σαν σωτηρία ένα ΔΑΝΕΙΟ που δεσμεύει έσοδα της ΑΕΚ (από τηλεοπτική συμβόλαιο, ΟΠΑΠ και UEFA) και με το οποίο ούτε καν η αδειοδότηση δεν εξασφαλίζεται". Αναφορά φυσικά και στην ανακοίνωση των παικτών: "Με μία ανακοίνωση - κατάθεση ψ

Keywords
Τυχαία Θέματα