Ευχαριστημένος ο Γράθια

20:06 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίησή του για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες της Κέρκυρας στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (1-0) στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Χάβι Γράθια. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο καθώς η προσπάθεια αυτή τους δίνει κουράγιο για τη συνέχεια.

«Είναι μια ήττα για μας, κρατάμε τη διάθεση της ομάδας να κερδίσει και να μη χάσει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια» είπε αμέσως

μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο νεαρός τεχνικός, ενώ στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ότι φεύγουμε χαμένοι, πάντα υπάρχουν τρόποι να κερδίζεις και να χάνεις, είμαι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα, όπως η κατοχή, η κυκλοφορία και ότι ήρθαμε να παίξουμε επιθετικά για τα νίκη»

«Ο αντίπαλος μας έκανε ζημιά στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενος την κούραση…, φεύγω ευχαριστημένος, όσο μπορεί να είναι κανείς αν δεν έχει κερδίσει, γιατί η προσπάθεια αυτή μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Μας έλλειψε το καθαρό μυαλό στο τέλος, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος».

Για τα μεταγραφικά δήλωσε: «Περιμένουμε οι παίκτες να συνέρθουν γρήγορα και να είναι έτοιμοι για το ματς Κυπέλλου με την Δόξα. Στη συνέχεια να είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι σε ανάλογη κατάσταση με εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα