Εύκολα ο ΟΣΦΠ

22:29 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

Χωρίς δυσκολία ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού προηγήθηκε με τον Σαβιόλα μόλις στο 3ο λεπτό. Έπειτα από φάουλ του Βάις ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά με τον Τσέμα να αποκρούει και τον Αργεντινό να παίρνει το... ριμπάουντ και να σκοράρει από κοντά για το 1-0. To 2o δεν άργησε να έρθει, αφού ο Μήτρογλου σκόραρε στο 27ο λεπτό,

μετά από πάσα του Φουστέρ. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-0, στο 42ο, μετά από καλό χτύπημα φάουλ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με την Ξάνθη να έχει κάποιες καλές φάσεις, όπως εκείνη του Βασιλακάκη στο 57', του φάουλ του Εστράδα στο 61' και του σουτ του Ντε Γκουζμάν στο 62'. Οι Ακρίτες αν και προσπάθησαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλό τους δεν το πέτυχαν. Αντίθετα ο Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει και άλλο γκολ. Έπειτα από πολύ καλή κίνηση του Βάις που απέφυγε δύο αντιπάλους του, η μπάλα στρώθηκε στον Μήτρογλου, που με προβολή μπροστά από τον Γούτα έκανε το 4-0. Στο 90' ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο 5-0 με τον Σαβιόλα να σουτάρει προς την εστία και την μπάλα να βρίσκει πάνω σε Μπαξεβανίδη και Γούτα. Έτσι το 4-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46' Μανιάτης), Μπονγκ (37' λ.τ. Χολέμπας), Μανωλάς, Μετζανί, Σάμαρης, Μασάντο, Φουστέρ (62' Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Πέρεζ, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο (42' Μπαξεβανίδης), Ντε Γκούζμαν, Ντιέ, Μαρίν, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο, Εστράδα (46' Κάλβ).


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο (46' Μανιάτης), Μπονγκ (37' Χολέμπας), Μεντζανί, Μανωλάς, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (62' Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Ξάνθη: Τσέμα, Παΐτο (42' Μπαξεβανίδης), Μπέρτο, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο (46' Κάλβο), Βασιλακάκης (71' Σολάρι), Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Εστράδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα