Εγκώμια Καπέλο για Ελ Σααραουί

14:14 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, ο Στεφάν Ελ Σααραουί είναι ο πρωταγωνιστής της Μίλαν έχοντας χαρίσει πολύτιμούς βαθμούς με τα γκολ του με τον Φάμπιο Καπέλο να στέκεται στην αποτελεσματικότητα του νεαρού επιθετικού απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Σε δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός της Μίλαν τόνισε: "Παρακολουθώ από καιρό τον Ελ Σααραουί και βλέπω πως κινείται σωστά στο γήπεδο, ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία, δύσκολα θα την χάσει. Σημαντικό στοιχείο, αυτό, για επιθετικό".

Για την εφετινή Μίλαν, ο Καπέλο δήλωσε: "Τον τελευταίο καιρό δείχνουν να συνέρχονται. Στην αρχή αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα αν και αυτό ήταν αναμενόμενο. Τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέβασε την ψυχολογία τους και τους έκανε να παίζουν καλύτερα. Δεν ξέρω μέχρι πού μπορούν να φτάσουν, αλλά σίγουρα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμεναν πολλοί".
Για τις τελευταίες επισκέψεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο προπονητικό κέντρο ο Καπέλο σχολίασε: "Η παρουσία του προέδρου κοντά στην ομάδα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους παίκτες. Αυτό ισχύει σε κάθε ομάδα. Ειδικά στην Μίλαν επειδή γνωρίζω τις ικανότητες του Μπερλουσκόνι είμαι βέβαιος πως είναι εκείνος που έδωσε κίνητρο και δύναμη για να παίξουν καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα