Είδε τον άντρα της να πεθαίνει από το Skype!

00:51 9/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τον θάνατο του συζύγου της είδε μια γυναίκα από την Αμερική παρά το γεγονός ότι οι δυο τους βρίσκονταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ο λογαχός Μπρους Κέβιν Κλαρκ υπηρετούσε στον αμερικανικό στρατό στη βάση Ταρίν Κοτ στο Αφγανιστάν όταν στο τέλος της 30ης Απριλίου έκατσε στον υπολογιστή του, για να μιλήσει με τη γυναίκα του στην Αμερική, μέσω Skype. Ωστόσο, σε ανύποπτη στιγμή, η γυναίκα του, Σούζαν είδε τον άντρα της

να πέφτει αναίσθητος πάνω στον υπολογιστή του, ενώ όπως λέει είδε μια σφαίρα να τον σκοτώνει και να βγαίνει στη συνέχεια στην ντουλάπα από πίσω του.

Επί πολλή ώρα πανικόβλητη προσπαθούσε να επικοινωνήσει με κάποιον ώστε να πάει στο δωμάτιο του άντρα της να τον βοηθήσουν. Τελικά, δυο στρατιώτες μετά από δυο ώρες μπήκαν στο δωμάτιο προσπαθώντας να παράσχουν στον άντρα τις πρώτες βοήθειες και χωρίς να ενημερώνουν τη γυναίκα του για την κατάστασή του, παρά το γεγονός ότι το Skype ήταν ακόμα ανοιχτό.

Ο Κλαρκ μέχρι εκείνη την ώρα που τον βρήκαν οι στρατιώτες ήταν ήδη νεκρός. Η γυναίκα του επέμεινε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πυροβολισμό, ωστόσο όσες έρευνες πραγματοποιήθηκαν απέδειξαν ότι ούτε τρύπα από σφαίρα υπήρχε στην ντουλάπα πίσω από τον Κλαρκ και πολύ περισσότερο πάνω στον ίδιο.

Η νεκροψία που διεξήχθη στη συνέχεια συμπέρανε ότι ο Κλαρκ κατά πάσα πιθανότητα πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ο μόνος τραυματισμός πάνω του ήταν η σπασμένη μύτη του από την πρόσκρουση στον υπολογιστή. Επιπλέον, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να υπάρχει μια πλήρη εικόνα για τα αίτια του θανάτου του, ενώ φυσικά ο θάνατος από σφαίρα έχει αποκλειστεί. Πάντως η οικογένεια του λοχαγού δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από τον στρατό ότι στο σώμα του Κλαρκ δεν υπήρχε τραύμα από σφαίρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα