Ειδικά δημητριακά για καλύτερο σεξ!

11:15 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Θέλετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε πρωινό με δημητριακά! Όχι όμως με όποια δημητριακά να 'ναι, αλλά με τα SexCereal, τα οποία είναι τα πρώτα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής!

Την ιδέα για τη δημιουργία τους είχε ο Αυστραλός αρθρογράφος, Πίτερ Έχρλιτς, όταν είδε μια μέρα μια πολύ ωραία ξανθιά να πουλάει δημητριακά σε ένα μαγαζί για χορτοφάγους. Τότε, συνδύασε στο μυαλό του το σεξ με το πρωινό και συνεργάστηκε με μια ομάδα διατροφολόγων δημιουργώντας δύο μείγματα δημητριακών: το ένα ειδικά για τις γυναίκες και το άλλο για τους άντρες.

Το πρώτο περιέχει συστατικά που βοηθούν την ορμονική ισορροπία στον γυναικείο οργανισμό και το δεύτερο βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης. Κάποια από τα συστατικά των SexCereal είναι τα σπόρια κολοκύθας, ένα φρούτο από τον Αμαζόνιο, ένα βότανο από το Περού και άλλα φυτικά προϊόντα.

Μάλιστα, κάποιοι φίλοι των συνεργατών του Έχρλιτς είπαν πως όταν τα έφαγαν τους ήρθε γρήγορα η όρεξη για σεξ. Ωστόσο, ο ίδιος προειδοποιεί ότι δεν είναι βιάγκρα και ότι: «Αν φάτε ένα μπολ από τα δημητριακά μου δεν θα σας σηκωθεί σε 20 λεπτά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα