Εικόνες Αφρικής στα αποδυτήρια του Περαμαϊκού!

09:06 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή του Ηλυσιακού έφτασε στο δημοτικό γήπεδο Περάματος για τον αγώνα με τον Περαμαϊκό στα πλαίσια του 6ου ομίλου, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ, της Γ' Εθνικής και αυτό που αντίκρισαν οι άνθρωποι της ομάδας του Ζωγράφου παρέπεμπε, σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, σε υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ηλυσιακού φιλοξενήθηκαν

σε κοντέινερ το οποίο βρισκόταν σε τέτοια άθλια κατάσταση που οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να γυρίσουν στο γήπεδο τους για να κάνουν μπάνιο μετά το ματς.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της GOAL NEWS:
"Εικόνες που παραπέμπουν σε υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής αντίκρισαν οι άνθρωποι του Ηλυσιακού κατά την έλευσή τους στο δημοτικό γήπεδο Περάματος για τον αγώνα με τον Περαμαϊκό.
Η αποστολή της ομάδας του Ζωγράφου φιλοξενήθηκε σε ένα κόντεινερ (όπως όλοι οι φιλοξενούμενοι), το οποίο βρισκόταν σε τραγική κατάσταση από υγειονομικής πλευράς.
Τα αποδυτήρια ήταν βρώμικα απ' άκρη σ' άκρη. Από τις τέσσερις ντουζιέρες λειτουργούσαν ή καλύτερα υπολειτουργούσαν (το νερό έτρεχε με αργούς ρυθμούς) μόλις οι δύο.
Αλλά ούτως ή άλλως ήταν βρώμικες, με αποτσίγαρα και σκουπίδια να τις... ντύνουν! Για μπάνιο, βέβαια, ούτε λόγος.
Η λεκάνη ήταν απαγορευτική προς χρησιμοποίηση, καθώς ήταν γεμάτη με... άλλα πράγματα, ενώ οι ποδοσφαιριστές άλλαζαν ανά γκρουπ, αφού δεν χωράγανε στα αποδυτήρια.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, όταν τελείωσε το παιχνίδι η αποστολή του Ηλυσιακού επέστρεψε στο Γουδή (στο γήπεδό της) για να κάνει μπάνιο, αφού σε διαφορετική περίπτωση η πιθανότητα να κολλήσει ο οποιοσδήποτε κάποιο μικρόβιο ήταν αυξήμενη έως σίγουρη.
Και όλα αυτά γιατί ο χώρος δεν είχε καθαριστεί από τους αρμόδιους. Να φανταστεί κανείς ότι αν κάποιος ψάξει τον φύλακα του γηπέδου δεν θα τον βρει, γιατί απλά δεν υπάρχει.
Η διοίκηση του Περαμαϊκού έχει επανηλλειμένα αναφέρει το συγκεκριμένο ζήτημα-πρόβλημα στις δημοτικές αρχές, αλλά ανταπόκριση δεν βρίσκει.
Το ερώτημα είναι ένα. Γιατί αυτό το γήπεδο πήρε άδεια από την περιφέρεια;".

Keywords
Τυχαία Θέματα