«Είμαι κάτι παραπάνω από κουστούμι, ζελέ, γραβάτα»

15:22 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος η Σεβίλλη έμεινε μακριά από την νίκη, μετά το 2-2 με την Εσπανιόλ, με αποτέλεσμα να εντείνεται η κριτική του Τύπου προς τον Μίτσελ ο οποίος αντέδρασε λέγοντας πως δεν είναι μόνο κουστούμι, γραβάτα και ζελέ.

Μερίδα του Τύπου έχει σχολιάσει τον τρόπο ντυσίματος του προπονητή της Σεβίλλης ο οποίος μετά τον αγώνα με την Εσπανιόλ δήλωσε: "Δεν με επηρεάζει το τι λέγεται. Πιστεύω πάντα ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα και καθημερινά λαμβάνω την υποστήριξη των ανθρώπων

του συλλόγου. Κριτικάρουν και σχολιάζουν αλλά δεν δίνουν καμία ιδέα. Είναι μέρος του χώρου του ποδοσφαίρου, αλλά είμαι κάτι παραπάνω από ένα κουστούμι, μια γραβάτα και ένα ζελέ, πάνω στην δουλειά μου. Για 15 μέρες ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην πόλη επειδή κερδίσαμε το ντέρμπι την Μπέτις, 5-1, και καλύτεροι για πολλά χρόνια. Τώρα λένε ότι είμαστε πιο κοντά στον υποβιβασμό παρά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα εξελιχθούν καλά μέχρι το τέλος της σεζόν".
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ της Σεβίλλης τον Ιανουάριο, ο Μίτσελ απάντησε: "Αν έχεις χάσει έξι παίκτες και έχεις μείνει μόνο με δυο σούπερ σταρ στην ομάδα, τότε πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά. Αλλά δεν χάσαμε από την Βαγιαδολίδ εξαιτίας των τραυματισμών. Έχω ήδη συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή αλλά γνωρίζουμε πώς είναι η κατάσταση. Θέλω τον Μέσι στην ομάδα αλλά γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στον σύλλογο, δεν είναι εύκολο, όχι μόνο για εμάς, αλλά για τον οποιονδήποτε".

Keywords
Τυχαία Θέματα