Πέρασε άνετα η ΑΕΚ από τη Κομοτηνή

14:42 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Eπιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νέων της ΑΕΚ. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική στο Καπανδρίτι, η ομάδα του Ντανίελ Μπατίστα πήγε σήμερα στην Κομοτηνή και κέρδισε άνετα τον Πανθρακικό 3-1. Με τους Μαυρουδή Μπουγαϊδη και Μιχάλη Τσαμουρλίδη βασικούς, η ΑΕΚ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ξεπέρασε όχι και τόσο καλό

ξεκίνημα, με τον Πανθρακικό να έχει δοκάρι στο 20'. Έπειτα η Ένωση ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 30' με τον Μάλτσι, άνοιξε το σκορ, έπειτα από κάθετη πάσα του Παπαδημητρίου. Το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, κι ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Πανθρακικός είχε χάσει μία μεγάλη να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να "καθαρίσει" το ματς και το έκανε... Στο 55' ο Παπαδημητρίου μετά από έξοχη ατομική ενέργεια, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Τσουκαλά ο οποίος από κοντά έκανε το 0-2. Ο Πανθρακικός μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 60', όταν μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η ΑΕΚ όμως και πάλι με τον Τσουκαλά του έδωσε τη... χαριστική βολή. Στο 63' πάλι ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης έγραψε το 1-3 "τελειώνοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι. Η ΑΕΚ πάντως θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ αν το δοκάρι δεν σταματούσε το σουτ του Δημγιόγκα.

Εξαιρετική ήταν η απόδοση του Μιχάλη Τσαμουρλίδη, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι Παπαδημητρίου, Αργυρίου, Μπουγαϊδης, όπως φυσικά και ο σκόρερ δύο γκολ σήμερα Τσουκαλάς.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μυλονώπουλος, Ντούμπερετ, Μπουγαίδης, Τσαμουρλίδης, Αργυρίου, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ξόπλιος, Μάλτσι, Παπαδημητρίου, Δημγκιόκας

Αλλαγές: Σακκόπουλος, Παλιαρούτας, Μπαλτιμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα