Νέντβεντ: Υπέφερε πολύ ο Κόντε

14:22 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από αρκετό καιρό, ο Αντόνιο Κόντε θα βρίσκεται και πάλι στον πάγκο της Γιουβέντους, κόντρα στην Παλέρμο, καθώς έληξε η τιμωρία που του είχε επιβληθεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων με τον Πάβελ Νέντβεντ να υποστηρίζει πως όλο αυτό το διάστημα ο Ιταλός τεχνικός υπέφερε μακριά από τον πάγκο.

Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε αστειευόμενος: "Οι χαρούμενες μέρες στην Γιουβέντους πέρασαν. Σαν παίκτης δεν θα ήθελα να έχω τον Κόντε στον πάγκο να μου φωνάζει. Πέρα από την

πλάκα είναι ένας κορυφαίος προπονητής και με την επιστροφή του θα είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους να μας νικήσουν. Θα πρέπει να δώσω τα εύσημα στους παίκτες για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν χωρίς αυτόν στον πάγκο. Επειδή τον γνωρίζω καλά, πρέπει να υπέφερε πολύ που ήταν μακριά από την δράση, αλλά θέλω να τα αφήσει όλα πίσω και να κοιτάξει στο μέλλον".
Μεσοβδόμαδα η Γιουβέντους εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου, με τον Νέντβεντ να δηλώνει ενόψει της συνέχειας: "Στην διοργάνωση υπάρχουν τρεις ή τέσσερις ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εξάλλου δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση και μόλις 20 λεπτά αδράνειας μπορούν να σε αφήσουν εκτός συνέχειας σε διπλούς αγώνες. Θα ήθελα να αποφύγουμε την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά όλα εξαρτώνται από το ποια ομάδα είναι σε φόρμα εκείνη την στιγμή, χρειάζεται λίγη τύχη για να περάσεις καλά. Δεν κατάφερα να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ σαν παίκτης κάτι το οποίο ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα στην Γιουβέντους αλλά θα ήταν εξίσου μεγάλη χαρά αν το κατακτήσω σαν αθλητικός διευθυντής. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Αν παίξουμε σαν πραγματική Γιουβέντους, τότε δεν θα αφήσουμε πολλές ελπίδες στους αντιπάλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα