«Είμαστε ειδικοί στα νταμπλ»

11:07 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από επτά αγωνιστικές στην La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα και όλοι στο "Βιθέντε Καλντερόν" ελπίζουν να ζήσουν στιγμές παρόμοιες με αυτές του 1996 όταν η ομάδα είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ενρίκε Θερέθο να υπενθυμίζει πως η Ατλέτικο είναι ειδική στα νταμπλ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "MARCA", ο ιδιοκτήτης της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: "Είμαστε ειδικοί στα νταμπλ. Το κάναμε το 2012, Europa League

και Σούπερ Καπ Ευρώπης, το 2010, Europa League και Σούπερ Καπ Ευρώπης, και το 1996, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έτσι δεν είναι κάτι παράξενο για την Ατλέτικο".
Σε ερώτηση αν η ομάδα του έχει τα φόντα να... σπάσει το δίπολο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, ο Θερέθο απάντησε: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μικροί αντίπαλοι, αφού ο καθένας μπορεί να παίξει και να δείξει μέσα στο γήπεδο τις ικανότητες του. Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ισπανία, όχι μόνο η Ατλέτικο, που μπορούν να ενταχθούν στην ελίτ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα".
Για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο ιδιοκτήτης της Ατλέτικο Μαδρίτης δήλωσε: "Ανήκει στην ομάδα μας αφού έχει συμβόλαιο για φέτος και ακόμη τρία χρόνια. Είμαστε ικανοποιημένοι από εκείνον, είναι ικανοποιημένος με εμάς και οτιδήποτε άλλο είναι φήμες, υποθέσεις και βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα