«Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ»

10:47 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μία χαρά στον ταλαιπωρημένο λαό της ΑΕΚ, θέλησαν να δώσουν τα κορίτσια βόλεϊ της Ένωση και το κατάφεραν μέσω της κατάκτησης του Σούπερ Καπ. Αυτό δήλωσε ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Αποστόλης Οικονόμου.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη SportDay:

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ ήταν μια όμορφη συνέχεια της περσινής επιτυχίας στο πρωτάθλημα;

class="c2" />
«Δεν μπορώ να πω ότι το βλέπω έτσι. Είναι ο πρώτος φετινός τίτλος για την ομάδα και μάλιστα είναι μια διοργάνωση που δεν είχε γίνει στο παρελθόν, όσον αφορά το βόλεϊ Γυναικών. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που είναι μαζί με τη δική μας το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Άρα ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς αυτή η επιτυχία και για λόγους ψυχολογίας. Δείξαμε τις δυνατότητές μας και ότι στην παρούσα φάση είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα μας δώσει ώθηση αυτός ο τίτλος, προκειμένου να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Επίσης μας δίνει και ηρεμία. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε μέχρι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλά και τους ημιτελικούς και τους τελικούς του Κυπέλλου. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και το γεγονός ότι το Σούπερ Καπ έγινε σε χρονικό σημείο που και οι δύο ομάδες ήταν ανέτοιμες».

Αυτός ο τελικός ήταν επίσης το πρώτο δείγμα γραφής και για τις δύο ομάδες που χαρακτήρισες ως φαβορί για τους εγχώριους τίτλους. Πώς θα σχολίαζες το ματς;

«Τα πρώτα δύο σετ ήταν κακά ποιοτικά. Και οι δύο ομάδες στάθηκαν και κέρδισαν πόντους από σέρβις και υποδοχή. Δίχως αμφιβολία για την έκβαση της αναμέτρησης ήταν κομβικό ότι γυρίσαμε το ματς στο πρώτο σετ (σ.σ.: προηγήθηκε ο Ολυμπιακός 12-2, το σετ το πήρε η ΑΕΚ). Στο τρίτο σετ παίχτηκε σχετικά καλό βόλεϊ και η εμφάνιση της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή, όπως και η απόδοσή της».

Αν και δεν είναι πρωτάθλημα ή Κύπελλο, σε είδαμε να τον πανηγυρίζεις με την ψυχή σου αυτόν τον τίτλο...

«Είναι μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ και ο κόσμος είναι πικραμένος απ' όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα. Μας βλέπει σαν... ηλιαχτίδα εμάς. Αυτόν τον τίτλο τον θέλαμε και για εμάς αλλά πάρα πολύ και για τον κόσμο. Μας έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί της ΑΕΚ και θέλαμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά».

Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι θα είναι καλύτερη η ΑΕΚ φέτος;

«Το θετικό είναι ότι ο κορμός της ομάδας είναι πάνω-κάτω ο ίδιος. Με τις κινήσεις που κάναμε θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη στις ακραίες. Επίσης θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη στην υποδοχή σε σχέση με πέρυσι».

Σε λίγες ημέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Σε ποιους τομείς θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο;

«Θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά και φάνηκε και στο ματς στο τρίπτυχο σέρβις - μπλοκ - άμυνα. Αντίθετα έχουμε ακόμα π
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365
Θέλαμε, ΑΕΚ,thelame, aek