«Είμαστε όλοι νευριασμένοι»

22:47 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άκης Μάντζιος ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο ισοφαρίστηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως και να θέλει να σιωπήσει κάποιος... δεν μπορεί. «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, που καιγόταν για βαθμούς. Είχαμε πάθος, είχαμε διάρκεια, καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά ισοφαριστήκαμε σε μια φάση που όλοι είδατε τι έγινε. Είχαμε εκνευρισμό στη συνέχεια, αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες και προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε το προβάδισμα

Για τις αλλαγές των Λαδάκη και Κάσες: «Ο Λαδάκης είχε ένα σφίξιμο

στον προσαγωγό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Δε νομίζω να έχει πάθει ζημιά, απλά ο Αντώνης είναι έμπειρος και προτιμήσαμε να μη ρισκάρουμε. Και ο Κάσες είχε ένα πρόβλημα, γι' αυτό και έγινε η αλλαγή με τον Μερίνο».

Για τη διαιτησία: «Δε θέλω να μιλήσω, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που και να θες δεν μπορείς να σιωπήσεις. Και στον Πλατανιά η αποβολή ήταν άδικη, αλλά γεγονός σαν το σημερινό δεν το έχω ξαναδεί, δε μου έχει ξανατύχει. Δεν είναι ένα σπρώξιμο, δεν είναι μια αμφισβητούμενη φάση, είναι κάτι πεντακάθαρο. Κάνει μπαμ το χέρι. Υπάρχει θυμός στην ομάδα, γιατί τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είναι φυσικό να αισθάνονται αδικημένοι

Για τη διακοπή: «Θα προσπαθήσουμε στη διακοπή να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε κλείσει και ένα φιλικό με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο».

Για τους τραυματίες: «Ο Αχιλλέας θα είναι πιθανότατα έτοιμος μετά τη διακοπή και το ίδιο ισχύει και για τον Ιγκόρ, η απουσία του οποίου φάνηκε πολύ σήμερα».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς δε δώσαμε δικαίωμα στον ΟΦΗ να απειλήσει, αν εξαιρέσουμε τη φάση στο 89'. Σίγουρα υπάρχει πίεση στον ΟΦΗ, αλλά νομίζω ότι είναι καλή ομάδα και θα ανατρέψει την κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα