Έκανε πάρτι η Βαλένθια

00:21 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-3 (1-4)
ΓΗΠΕΔΟ: «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια»
Άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa Del Rey όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα πήρε η Βαλένθια, αφού νίκησε με 3-0 την Λεβάντε και στην ρεβάνς του «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», περνώντας με συνολικό σκορ 7-1. Η Λεβάντε άγγιξε το γκολ

στο 19' όταν η κεφαλιά του Ιμπόρα μετά από την σέντρα του Παγιάρδο έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Άλβες. Η Βαλένθια απάντησε στο 22' με τον Πιάτι να βγαίνει τετ α τετ με τον Μουνούα, μετά την μπαλιά του Άλμπα αλλά σούταρε άστοχα. Οι «νυχτερίδες» πήραν προβάδισμα στο 25' όταν ο Πιάτι τροφοδότησε τον Αντούριθ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μουνούα. Πριν η Λεβάντε συνέλθει η Βαλένθια «χτύπησε» ξανά στο 31' όταν Μπενάτ και Τίνο Κόστα συνδυάστηκαν και ο πρώτος πάσαρε στον Πιάτι, ο οποίος με αριστερό πλασέ έκανε το 0-2. Η Βαλένθια είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 55' όταν ο Αντούριθ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μουνούα. Η Λεβάντε απείλησε στο 64' με τον Ρουμπέν Σάντσες να σουτάρει από την μικρή περιοχή και τον Άλβες να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 73' οι «βάτραχοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεράνο. Το τελικό 0-3 για τις «νυχτερίδες» διαμόρφωσε ο Πιάτι στο 85' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αντούριθ από τα αριστερά.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λόπεθ, Καμπράλ, Μπαγεστέρος, Ντελ Όρνο, Παγιάρδο, Ιμπόρα (71' Χάβι Τόρες), Σεράνο, Ρουμπέν Σάντσες (71' Ρότζερ), Μποτέγιο (66' Χιρόν), Τζορντά.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Βίκτορ Ρουίθ (79' Φεργκούλι), Αλμπέλδα, Άλμπα (71' Σαρτόρ), Τίνο Κόστα (66' Μπανέγκα), Πιάτι, Παρέχο, Μπενάτ, Αντούριθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα