Εκτέλεσαν εν ψυχρώ 25χρονη στην Κόρινθο

13:39 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τραγική κατάληξη είχε η ανταλλαγή πυρών μεταξύ τριών κακοποιών και αστυνομικών στην περιοχή των Ισθμίων καθώς έχασε την ζωή της μια 25χρονη γυναίκα.
Η άτυχη νεαρή γυναίκα που περνούσε συμπτωματικά από την περιοχή, βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Μια σφαίρα διαπέρασε από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και τη χτύπησε στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου όμως υπέκυψε στις 3 τα ξημερώματα...
Με ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι η βολίδα που προκάλεσε το θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ξενοδοχοΰπαλλήλου η οποία

ξεψύχησε στο νοσοκομείο Κορίνθου προέρχεται από πολεμικό τυφέκιο τύπου «Καλάσνικοφ». Αυτό σημαίνει ότι η άτυχη κοπέλα εβλήθη από τα πυρά των κακοποιών.
Όλα ξεκίνησαν στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής όταν οι τρεις κακοποιοί, βαριά οπλισμένοι, εισέβαλαν στην ταβέρνα «Μπάμπης» στην Παλαιοκούνδουρα με δυο πολεμικά τυφέκια «Καλάσνικοφ». Ακινητοποίησαν και λήστεψαν τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες από τους οποίους πήραν ακόμη και τις βέρες που φορούσαν! Στη συνέχεια διέφυγαν με το μαύρο τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά.
Το πόσο αποφασισμένοι ήταν να σκοτώσουν, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ οι αστυνομικοί τους είχαν εντοπίσει στο ύψος της Κινέτας, σταμάτησαν στα Ίσθμια και έστησαν ενέδρα περιμένοντας να πλησιάσουν για να τους «γαζώσουν» με τις σφαίρες από τα «Καλάσνικοφ»!
Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το εδεχόμενο οι δράστες να είναι δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να είναι μέλη σπείρας που τον τελευταίο χρόνο ληστεύουν ταβέρνες και εστιατόρια στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και της Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα