Δούλεψαν όλοι για τη Νορβηγία

22:01 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Στάντιον Στόζιτσε

Γκέλα για την Αλβανία που ηττήθηκε από την αδιάφορη Σλοβενία με 1-0.

Οι Σλοβένοι μπήκαν γερά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με γκολ του Κμαπλ. Οι Αλβανοί προσπάθησαν από εκεί και πέρα και είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Ίλιτς, Τζόκιτς Κελχάρ, Κριν, Κούρτιτς, Μπίρσα (74' Μερτέλι), Κιρμ, Καμπλ (90+1' Λιουμπίγιανκιτς), Νοβάκοβιτς (83' Μάταβζ).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Λίλα, Τέλι, Αγκόλι, Τσάνα, Μπουλκού (53' Σαλίχι), Μπάσα (80' Αμπράσι), Κάτσε, Τσάνι (71' Μεχμέτι), Ράμα, Ρόσι.

ΕΛΒΕΤΙΑ- ΙΣΛΑΝΔΙΑ: 4-4
Γήπεδο: Σταντ ντε Τζενέβ

Ισοπαλία σοκ για την Ελβετία, που βρέθηκε να νικά με 4-1 την Ισλανδία και τελικά έμεινε στο 4-4.

Οι Ισλανδοί αιφνιδίασαν την Ελβετία κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γκούντμουντσον, αλλά στο 15' οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα τα παιχνίδι με γκολ του Λιχτστάινερ της Γιουβέντους. Η Ελβετία πήρε κεφάλι στο σκορ στο 27ο λεπτό με γκολ του Σχαρ, ενώ στο 30' ο Λιχτστάινερ χτύπησε ξανά, κάνοντας το 3-1. Ο Ντζεμαϊλί έκανε το 4-1 στο 54ο λεπτό, για να μειώσει σε 4-2 ο Σίγκθορσον στο 56'. Οι Ισλανδοί μπήκαν στο ματς με γκολ του Γκούντμουντσον στο 68', καθώς έκαναν το 4-3, ενώ στο 74' ο Μπενάλιο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σίγκουρντσον. Το τελικό 4-4 έκανε ο Γκούντμουντσον στο 90+1'.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκες, Σχαρ, Τζάκα (76' Ντρμιτς), Στόκερ (79' Μπαρνέτα), Μπεχράμι, Ντζεμαϊλί, Σακιρί (89' Κλόζε), Σεφέροβιτ.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Μπ.Σέβερσον (82' Ο.Σκούλασον), Ρ.Σλεβερσον, Μπιάρνασον, Σίγκουρντσον, Άρνασον, Ντάνιελσον (46' Γκούντγιονσεν), Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκούντμουντσον, Σίγκθορσον.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ- ΚΥΠΡΟΣ: 2-0
Γήπεδο: Ούλεβαλ

Εύκολα επικράτησε της Κύπρου η Νορβηγία με 2-0 και κυνηγάει στα ίσα την πρόκριση.

Στο 23ο λεπτό ο Γεωργαλιδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αμπντελαουέ, ενώ στο 42' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κύπρου, ο Ελιονούσι με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους Νορβηγούς. Στο 45ο λεπτό ο Γεωργαλίδης κράτησε το σκορ στο 1-0, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρουντ από πλάγια δεξιά.

Στο 55ο λεπτό ο Δημητρίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τερματοφύλακα και να ισοφαρίσει, αλλά στο 66' ο Κινγκ με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 2-0 για τη Νορβηγία.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιαρστάιν, Μπιέρνταλ, Χέγκλι, Χάνγκελαντ, Ρουντ, Γιόχανσεν (74' Γένσεν), Γκάσι, Έικρεμ, Αμπντελαουέ (64' Κινγκ), Ελιονούσι, Μπράατεν (81' Σέντερλουντ).

ΚΥΠΡΟΣ: Γεωργαλίδης, Θεοφίλου, Ντόσα Ζούνιορ, Μερκής, Ντομπρασίνοβιτς (73' Αρτυματάς), Αλωνεύτης, Νικολαόυ (53' Δημητρίου), Χαραλαμπίδης (54' Σωτηρίου), Αλεξάνδορυ, Λάμπαν, Μυτίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα