Έμερι: Πάω Ρωσία

18:52 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Έναν μήνα κράτησε το σίριαλ γύρω από το μέλλον του για ακόμα μία αγωνιστική τεχνικού της Βαλένθια, Ουνάι Εμερι, που έπαιξε για αρκετές μέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τελικά ο Βάσκος όπως επιβεβαίωσε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και την Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών

με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. «Η πρόταση της Σπαρτάκ ήταν η πιο ενδιαφέρουσα σε σχέση με τις άλλες δύο που είχα από την Ρωσία, στην οποία το ποδόσφαιρο προοδεύει με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Υπάρξαν επίσης επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Πορτογαλία» δήλωσε ο Εμερι στην Las Provincias.
«Ένας ακόμα ισπανός προπονητής (σ.σ. Χουάντε Ράμος) έχει ήδη δουλέψει στην Ρωσία, οπότε η εμπειρία που θα έχω θα είναι θετική σε επίπεδο επαγγελματισμού. Επίσης, οι Βαλερί Κάρπιν και Ντμίτρι Ποπόφ που τους ξέρω από την παρουσία τους στην Ισπανία βρίσκονται ήδη στον σύλλογο» πρόσθεσε ο 40χρονος τεχνικός ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι «δεν φοβάμαι το κρύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα