Έμερι: Το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν

12:43 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για να βρεθεί στον τελικό του Europa League, η Βαλένθια καλείται στο "Μεστάγια" να ανατρέψει το 4-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για τον Ουνάι Έμερι.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ίσως το σημαντικότερο της σεζόν για κάποιους αλλά και για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με αρκετά κοινά στοιχεία και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει μεγάλο προβάδισμα στην Ατλέτικο".

Στην συνέχεια αφού παραδέχτηκε πως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα του, ο Έμερι υπογράμμισε τι ζητάει από τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς: "Στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να βγάλουμε ψυχή και πάθος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρόκληση για την Βαλένθια το οποίο αρχίζει με ένα μειονέκτημα για εμάς. Είναι και ένα παιχνίδι πρόκληση για τους οπαδούς μας που ξέρω ότι θα είναι δίπλα μας εξαντλώντας τα εισιτήρια. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση αρκεί να δείξουμε τις αρετές μας στον αγωνιστικό χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα