Ένα μεγάλο «SOS» για την ΑΕΚ

09:46 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Ένα μεγάλο SOS έχει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της και αφορά την ΑΕΚ. Ένα σήμα κινδύνου που εξέπεμψε χθες και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου, ενώ για το παιχνίδι η Sportday τονίζει πως ήρθε νέα γκέλα και η Ένωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην εντατική. Παράλληλα φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Καράμπελα,

που προανήγγειλε το τέλος του από την ομάδα. Αναφορά γίνεται και στις πρώτες απαντήσεις των... καλεσμένων του Μιχάλη Τροχανά, στη συνάντηση της 29ης Γενάρη, με τον Κανελλόπουλο μάλιστα να απαντάει και με δήλωση, καταγράφοντας τους λόγους για τους οποίους θα δώσει το «παρών».

GOAL

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά και η συνάντηση της 29ης Γενάρη είναι τα δύο θέματα που μονοπωλούν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας και τα θέματα της ΑΕΚ. Στην πρώτη περίπτωση το «Goal» αναφέρει πως η Ένωση «κόλλησε» στη βροχή και άφησε βαθμούς στην Κρήτη, φιλοξενώντας και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών που εκπέμπουν συνεχώς SOS για το μέλλον της ομάδας. Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, κυριαρχεί η απάντηση του Τάκη Κανελλόπουλου, που θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση-κάλεσμα του Μιχάλη Τροχανά, ενώ αναφέρεται και στους άλλους που ακολουθούν τον «Τιτάνα», κάνοντας καταγραφή για τις σκέψεις και των υπολοίπων, που ακόμα δεν έχουν απαντήσει.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η πρόταση του Μιχάλη Τροχανά και η συνάντηση της 29ης Ιανουαρίου είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Καθίστε στο ίδιο τραπέζι για την ΑΕΚ και ξεσηκώστε τον κόσμο». Η «Ώρα», αφού παρουσιάζει αναλυτικά το ποιοι έχουν πει «ναι» μέχρι στιγμής σε αυτή την πρόταση, στη συνέχεια τονίζει πως και οι υπόλοιποι βλέπουν με θετικό μάτι αυτή την κίνηση, παρότι δεν έχουν απαντήσει επίσημα στο κάλεσμα. Στα αγωνιστικά τώρα και στο ματς με τον Εργοτέλη, η εφημερίδα αναφέρει: «Έχασε δικό της ματς», παρά τα προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς. Για βιαστική αλλαγή του Κωστένογλου με τον Καφέ, γίνεται λόγος, για λάθος του Αρετόπουλου σε πέναλτι υπέρ του Σιαλμά και για «μαύρη τρύπα» τον Λαγό κάνει λόγο η «Ώρα».

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνάντηση της 29ης Γενάρη, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως εφόσον Παππάς, Ντέμης, Χατζηιωάννου και Κανελλόπουλος αναλάβουν τις ευθύνες τους και πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησαν, τότε ο «Τίγρης» θα δώσει το «παρών» στα Σπάτα. Που σημαίνει τα χρέη προς τη Morgan Stanley και το άνοιγμα της περσινής και της φετινής σεζόν. Η εφημερίδα παράλληλα στέκεται στα «ναι» που έχουν πει μέχρι στιγμής οι προσκεκλημένοι του Μιχάλη Τροχανά και βάζει ερωτηματικό στους Παππά, Χατζηιωάννου και Γκούμα. Από κει και πέρα γίνεται αναφορά και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, με την ΑΕΚ ν χαρακτηρίζεται «Λερναία ύδρα», όπου όσα προβλήματα και αν προκύψουν βρίσκει τρόπους να ανταπεξέλθει, κάνοντας λόγο για άδικη ισοπαλία. Παράλληλα, φιλοξενούνται οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το SOS που εξέπεμψε ο Νίκος Κωστένογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα