Ένας 16χρονος βοηθά τον ΠΑΟ για Φάλκενμπουργκ

12:38 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έρικ Φάλκενμπουργκ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο τα χρήματα που αξιώνει η Αλκμααρ για να παραχωρήσει τον Ολλανδό μεσοεπθετικό είναι πολλά με τους "πράσινους" να ποντάρει πολλά στην βοήθεια ενός... 16χρονου ποδοσφαιριστή.
Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός αμυντικός Παντελής Χατζηκυριάκος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα U-16 της Αλκμααρ με τους υπεύθυνους του ολλανδικού συλλόγου να έχουν μείνει ικανοποιημένοι

με τις εμφανίσεις του 16χρονου και να θέλουν να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ωστόσο, ο Παντελής Χατζηκυριάκος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού άρα οι "πράσινοι" δικαιούνται τροφεία που υπολογίζονται σε 250.000 ευρώ όσα ζητά και η Αλκμααρ και για τον Φαλκενμπουργκ.
Έτσι λοιπόν, ο Παναθηναϊκός προτείνει στους Ολλανδούς να μη του δώσουν τα τροφεία και σε αντάλλαγμα εκείνοι να μην ζητήσουν χρήματα για την παραχώρηση του Φάλκενμπουργκ.
Ο ίδιος ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να μην ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα