Ένας κόσμος, μία άμυνα, ένας ‘’Λύμπε’’

08:57 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Ο ένας και μοναδικός Νίκος Λυμπερόπουλος: Ναι, αυτή η ΑΕΚ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος. Ναι, η ομάδα δεν θα έπρεπε να στηρίζεται μόνο στον Λυμπερόπουλο στην επίθεση. Ναι, αυτή η ΑΕΚ απέχει απέχει πολύ από αυτή που ονειρεύεται ο κόσμος της. Όμως αυτός ο Νίκος Λυμπερόπουλος ακόμα και τώρα στα 37, ακόμα και όταν δεν τα καταφέρνει, ματώνει τη φανέλα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείχνει πως προς όλους πως η ηλικία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο η ψυχή... Σούπερ

ματς από τον Νικόλα χθες, πέτυχε το γκολ, έφτιαξε άλλα δύο σε Σιαλμά και Μπέλεκ (οι οποίοι τα έχασαν), έδωσε πάρα πολλές μάχες και δικαίως ήταν ο MVP.

@ Η τρεις από τους τέσσερις της άμυνας (πλην Λαγού) μαζί με τον Κωνσταντόπουλο ήταν εκείνη που κράτησε το μηδέν στην εστία της ΑΕΚ και άξια κατέχει το μεγαλύτερο ποσόστο από τη χθεσινή νίκη επί του Παναιτωλικού. Μανωλάς και Κοντοές δείχνουν να έχουν «δέσει» μαζί στο κέντρο της άμυνας και μαζί με την επιστροφή του Κωνσταντόπουλου βγάζουν σιγουριά.

@ Σίγουρα θα μπορούσε να έρθει περισσότερος κόσμος στο Στάδιο χθες το απόγευμα, όμως όσοι ήρθαν ήταν εξαιρετικοί σε συμπεριφορά και στήριξη. Όλοι μαζί τραγουδούσαν με το πέταλο να δίνει το ρυθμό και να τους παρασέρνει όλους.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

@ Η απόδοση της ΑΕΚ στο ματς: Ήταν μέτρια προς κακή η ΑΕΚ χθες. Ελάχιστες φάσεις δημιούργησε και επιπλέον δεν έπαιξε, παρά ελάχιστα λεφτά παιχνίδι πρωτοβουλίας. ΑΕΚ είσαι μπροστά στον κόσμο σου παίζεις, πρέπει να δείξεις ποιος είναι το αφεντικό. Τελικά ως το φινάλε το ματς ήταν αμφίροπο.

@ Ο Στίβ Μπέλεκ: Δείχνει εντελώς έξω από τα νερά του. Δεν ήταν μόνο το ανεπανάληπτο τετ α τετ που έχασε στο 88', αλλά η συνολική του παρουσία τα σχεδόν 15 λεπτά που αγωνίστηκε. Χρησιμοποιήθηκε ως δεξί εξτρέμ με σκοπό να βοηθήσει και αμυντικά. Λίγες φορές γύρισε πίσω να στηρίξει τον τραυματία από πριν το ματς και κατάκοπο Γεωργέα. Έχει επηρεαστεί γενικά από την όλη κατάσταση ο Μπέλεκ, όμως πρέπει να πατήσει πάλι γερά στα πόδια του ενόψει των πλέι οφ και να δείξει το καλό αγωνιστικό πρώτο όταν το διάστημα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου η ΑΕΚ μετρούσε 5 σερί νίκες και ήταν εκ των κορυφαίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα