«Έπεσα κατά λάθος στη σωστική λέμβο»!(VIDEO)

14:11 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Απίστευτες είναι οι δικαιολογίες του καπετάνιου του Costa Concordia το οποίο βυθίστηκε έξω από το νησί Τζίλιο της Ιταλίας παίρνοντας τουλάχιστον έντεκα ανθρώπους στο θάνατο.

«Έπεσα στη σωστική λέμβο κατά λάθος καθώς βοηθούσα στην εκκένωση», ανέφερε ο καπετάνιος Φραντζέσκο Σκετίνο στην απολογία του!

Ενώ οι επιβάτες του πλοίου βρίσκονταν έντρομοι πάνω σε αυτό την ώρα που βυθιζόταν και προσπαθούσαν να βρουν

πως θα διαφύγουν, ο καπετάνιος είχε ήδη εγκαταλείψει το πλοίο, όχι όμως από τη θέλησή του, αλλά γιατί έπεσε σε μια βάρκα που τον έβγαλε στη στεριά!

Μάλιστα στη συνέχεια, σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, ακούγεται η συνομιλία του Σκετινό με έναν άνδρα του λιμενικού, ο οποίος στην κυριολεξία του ουρλιάζει να επιστρέψει στο πλοίο και να αναλάβει τη διάσωση του κόσμου, αλλά αυτός απαντά ότι «δεν πάω πουθενά».

Ο Ιταλός πλοίαρχος το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου όμως ο δικαστής διέταξε την αποφυλάκισή του και τον έθεσε απλώς σε κατ' οίκον περιορισμό.

Στην απολογία του προσπαθώντας να απολογηθεί είπε ότι έπεσε κατά λαθος στη σωστική λέμβο και δεν μπορούσε να ξανανεβεί. «Δεν είχα καν σωσίβιο, το είχα δώσει σε έναν επιβάτη», ανέφερε και υποστήριξε ότι πριν φύγει είχε σώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Μέχρι στιγμής έντεκα άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ πολλοί είναι ακόμα οι αγνοούμενοι, για τους οποίους υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες καθώς το πλοίο βυθίζεται κάθε λεπτό όλο και περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα