Φωνές κατά Μαντσίνι

13:21 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν, έχει παρατηρηθεί πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάνει συχνά χειρονομίες προς τους διαιτητές ζητώντας τους να δείξουν κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο παίκτη. Η συμπεριφορά του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους κόλπους των προπονητών της Premier League και ήδη δυο εξ αυτών τάχθηκαν κατά του Μαντσίνι ενώ το θέμα απασχολεί και την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Γουλβς, Μικ ΜακΚάρθι τόνισε: "Κανείς

από εμάς δεν πρέπει να το κάνει. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Υπάρχει διαφορά στην κουλτούρα. Ο Ρομπέρτο βρίσκεται σε αυτή την χώρα τώρα. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια σε μια πραγματικά καλή καριέρα στην Μάντσεστερ Σίτι, επειδή χειρίζεται τα πράγματα με αξιοπρέπεια και χάρη. Το έχει κάνει. Δεν θα περίμενα να το κάνει σε κανέναν από τους παίκτες μου ή σε κάποιον άλλο. Δείχνει άσχημο και είμαι σίγουρος πως αν του το τονίσουμε, ο Ρομπέρτο δεν θα το ξανακάνει".

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Γουίγκαν, ο Μαντσίνι με τις γνωστές χειρονομίες ζήτησε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ο Μέινορ Φιγκερόα με τον προπονητή της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνες να δηλώνει: "Βρίσκομαι εδώ αρκετό καιρό ώστε να καταλάβω ότι το να προσπαθείς να επηρεάσεις τον διαιτητή δεν είναι αποδεκτό στο βρετανικό παιχνίδι. Όταν ένας παίκτης δοκιμάσει να επηρεάσει μια απόφαση από τον διαιτητή θεωρείται απάτη. Το καταλαβαίνω ότι στην Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία είναι αποδεκτό να πάρεις μια απόφαση από τον διαιτητή, αλλά είναι διαφορετικά εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα