Έπιασε τον ΠΑΟ ο Αστέρας

19:13 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Λιαχούδης

Παρότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ο Αστέρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έπιασε στην βαθμολογία τον ΠΑΟ.

Καλύτερος ο Πανιώνιος

στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Τα κατάφερε όμως στο 24' όταν ο Κολοβός έκλεψε την μπάλα από τον Γκόιαν και μπήκε στην περιοχή όπου έπεσε μετά το μαρκάρισμα του Ρουμάνου αλλά ο διαιτητής δεν θεώρησε ότι υπήρξε παράβαση. Ο Αστέρας απάντησε στο 38' όταν ο Έντο με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Αραβίδης είχε ένα καλό σουτ. Ο Αστέρας στο 42' άγγιξε το γκολ όταν ο Καράσκο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και δεν κατέληξε στην εστία. Στην επανάληψη η ομάδα της Τρίπολης μπήκε εξίσου δυνατά με το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους. Είχε ένα σουτ με τον Ντε Μπλάσις σο 54' και πέντε λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κούρου. Ο Μπαράλες έστειλε τον Ανέστη στην αντίθετη γωνία και έκανε το 1-0. Ο Αστέρας είχε καλή ευκαιρία στο 74' με τον Γκρατσίνι ενώ δύο λεπτά μετά το γύρισμα του Κούρου ο Γιάννου εξ επαφής επιχείρησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά δεν βρήκε την μπάλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79'Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57'Γκρατσίνι), Μπαράλες (90'Χουάνμα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Παντίδος (69'Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89'Λάσνικ), Ζαχαράκης (83'Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα