Επιστρέφει ο Λόρενς

17:23 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Προπόνηση αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους, περιείχε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Δεδομένης της μεγαλύτερης προσπάθειας λόγω των ιδιαίτερων καιρικών και γηπεδικών συνθηκών, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν επικεντρώθηκαν σε πρόγραμμα σωματικής αποφόρτισης με ελαφρά προπόνηση και ιδιαίτερη βαρύτητα σε παθητική αποθεραπεία.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο

δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ο ποδοσφαιριστής όμως θα μπορεί να προπονείται και να αγωνίζεται με την κατάλληλη επίδεση του τραυματισμένου άκρου. Ο Λίαμ Λόρενς υποβλήθηκε σε επανέλεγχο που επιβεβαίωσε ότι δεν υπέστη τραυματισμό και θα χρειαστεί 2-3 μέρες αποθεραπείας ακόμη πριν ενσωματωθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Γκαρσία και Γεωργιάδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πρόγραμμα θεραπειών.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αντίκρισε κίτρινη κάρτα στον αγώνα εναντίον της Βέροιας και μ΄ αυτήν συμπλήρωσε τέσσερις και θα αναγκαστεί να απουσιάσει σε έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την απόφαση του προπονητή, ο διεθνής επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του στην 16η αγωνιστική στον αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα