Επιστροφή στις νίκες για Ξάνθη

21:07 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ξάνθη δεν απειλήθηκε από την Δόξα Δράμας κι έτσι κατάφερε να κρατήσει το 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και να πάρει μια σημαντική νίκη για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Έτσι οι Ακρίτες επέστρεψαν στις νίκες μετά από τα αρκετά σερί χαμένα παιχνίδια.

Το ματς

Η Ξάνθη από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία και έχοντας την κατοχή δημιούργησε

σημαντικές ευκαιρίες. Μάλιστα αυτή την κυριαρχία του κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Βασιλακάκη. Ενώ στην συνέχεια με αρκετά καλές αμυντικές τοποθετήσεις και συγκέντρωση στις ξαφνικές κόντρες της Δόξας κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στην επανάληψη επικράτησε το ίδιο σκηνικό. Η Ξάνθη διατήρησε την κατοχή, αλλά χωρίς να δημιουργεί κάποια σημαντική ευκαιρία με την ομάδα της Δράμας να περιορίζεται στην άμυνα της. Αυτό το αποτέλεσμα αρκούσε στους Ακρίτες που δεν προσπάθησαν στην συνέχεια να πιέσουν κι έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Ξάνθη να παίρνει μια σημαντική νίκη.

ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Στάσιακ, Βάλλας, Μπέρτος, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο (Βλαχοδήμος 65'), Σουάνης (81' Βλάσης), Πόι, Μαρκόφσκι (62' Μάνταλος)

ΔΟΞΑ: Ρόκα, Τριποτσέρης (76' Ρούτσης), Γκαρακλίδης (34' Αραβίδης), Βέρτζος, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Παπαδόπουλος (62' Καπέλ), Αμπουμπακάρι, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα