Πήρε αυτό που ήθελε

21:02 1/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 27η αγωνιστική

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδο Παναιτωλικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης

Με ένα γκολ του Μιραλάς ο Ολυμπιακός έφυγε με διπλό από το Αγρίνιο επικρατώντας 1-0 του Παναιτωλικού αποτέλεσμα που του εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πλέον μετά και

από αυτή την ήττα ο Παναιτωλικός βρέθηκε σε δεινή θέση και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σκληρό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με την πρώτη φάση να έρχεται στο 9ο λεπτό όταν ο Τοροσίδης έκανε το γυριστό σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ρυθμός ήταν κακός με τον Ολυμπιακό να απειλεί ξανά στο 18' όταν ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Τσενάμο μπλόκαρε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μανιάτης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά μια και ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 25' ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Αναστασιάδη να μην βρίσκει στόχο με κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός σκόραρε και στο 34' αλλά ακυρώθηκε και πάλι για οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αμπντούν με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσενάμο που απέκρουσε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 54' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Μιραλάς. Τέσσερα λεπτά μετά ο Μακούν δοκίμασε το πόδι του με τον Τσενάμο να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει και στο 74' απείλησε με ένα σουτ του Ακαλέ που πέρασε άουτ. Στο 88' ο Ρότσα είχε επίσης ένα καλό σουτ αλλά ο Μέγκιερι μπλόκαρε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (86'Καραμαλίκης), Σιόντης, Ρότσα, Θεοδωρίδης (62'Ακαλέ), Καμαρά, Άντι (62'Φερνάντες), Χαριστέας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Τοροσίδης (46'Μοντέστο), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (78'Φουστέρ), Αμπντούν (82'Τζιμπούρ), Μιραλάς, Καζίμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα