Καθάρισε ο Μπίρσα

20:56 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Παρά τις πολλές απουσίες η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια. Σκόρερ ο Μπίρσα.

Στο 17ο λεπτό η προσπάθεια του Κονστάντ πέρασε μόλις άουτ, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Μπίρσα στο 24'. Στο 27ο λεπρό ο Κόστα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 33' ο Μουστάφι έκοψε σωτήρια τον Μεσές. Δύο λεπτά μετά, ο Μάτρι έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 46' ο Μπίρσα με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν.

Στο 48ο λεπτό

ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Πόλι, ενώ στο 59' ήταν η σειρά του Αμπιάτι να αποκρούσει κεφαλιά του Σοριάνο. Στο 63' και στο 73' ο Ντα Κόστα σταμάτησε τους Μάτρι και Νιάνγκ.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Μεσές, Κονστάντ, Ντε Γιονγκ, Πόλι (74' Νοτσερίνο), Μουντάρι (46' Εμάνουελσον), Μπίρσα (66' Νιάνγκ), Ρομπίνιο, Μάτρι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι, Ρεγκίνι, Κόστα, Ομπιάνγκ, Παλόμπο (61' Κρστίσιτς), Γκαβάτσι, Βζόλεκ (52' Σοριάνο), Σανσόνε, Γκαμπιαντίνι (66' Πετάνια).

ΤΖΕΝΟΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 0-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Άνετο διπλό πέτυχε η Νάπολι επί της Τζένοα με 2-0 με πρωταγωνιστή τον Πάντεφ.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γκαμπερίνι έκοψε σωτήρια τον Πάντεφ, ενώ στο 14' ο Σκοπιανός φορ έκανε τρομερή ενέργεια κει με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι». Στο 18ο λεπτό το σουτ του Ινλέρ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 23' ο Ρέινα είπε όχι σε κεφαλιά του Αντονίνι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο γκολ στο 25ο λεπτό, με σκόρερ ξανά τον Γκόραν Πάντεφ, που με όμορφο σουτ από δεξιά, νίκησε τον Περίν. Στο 28ο λεπτό ο Γκαμπερίνι είχε δοκάρι για την Τζένοα, ενώ στο 49' ο Περίν έδιωξε το απ' ευθείας φάουλ του Καγιεχόν.

Στο 58ο λεπτό η κεφαλιά του Καγιεχόν έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 74' το πλασέ του Ιγκουαΐν δε βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Φετφατζίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Ρέινα απέκρουσε όμορφα.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκαμπερίνι (37' Στόιαν), Πορτανόβα, Ντε Μάιο, Μπιοντίνι, Ματουζαλέμ (60' Φετφατζίδης), Βρσάλικο, Κούτσκα, Αντονίνι (46' Σαντάνα), Καλαϊό, Τζιλαρντίνο

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μέστο, Αλμπιόλ (46' Καναβάρο), Μπρίτος, Ζουνίγκα, Ινλέρ, Μπεχράμι, Καγιεχόν, Πάντεφ (81' Ντζεμαϊλί), Ινσίνιε, Ζαπάτα (49' Ιγκουαΐν)

Keywords
Τυχαία Θέματα