Σαν άνεμος πέρασε η ΑΕΚ από Κατερίνη

19:31 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με χαρακτηριστική ευκολία και χωρίς το παραμικρό άγχος η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα της Α1, αφού επικράτησε με 39-25 του Αρχέλαου στην Κατερίνη. Η Ένωση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα και κατάφερε να φύγει με το πρώτο της «διπλό» από την πόλη της Πιερίας.

Το ματς

Η ΑΕΚ

ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι της, αφού ήθελε να πάρει από τη αρχή τα ηνία και να μην δώσει περιθώρια στους αντιπάλους της και τα κατάφερε, αφού πήρε γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας και έδειχνε να ελέγχει το ματς. Οι παίκτες του Αρχέλαου παρουσίασαν μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά δεν μπορούσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους «κιτρινόμαρους», οι οποίοι μπήκαν με διαφορά 7 γκολ στα αποδυτήρια (19-12).
Στην επανάληψη κυριάρχησε η ίδια εικόνα. Οι νταμπλούχοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, ενώ είχαν και καλές επιθετικές προσπάθειες με αποτέλεσμα να διατηρούν την διαφορά που είχαν... χτίσει με χαρακτηριστική ευκολία (14-24). Οι Κατερινιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ρίξουν την διαφορά στα 8 γκολ (18-26). Έτσι, τα λεπτά περνούσαν και η ΑΕΚ πήρε με ευκολία την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα