Επιτυχημένο το «Πάρτι ζωής»!

01:34 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα προπόνησης στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας, το «Πάρτι Ζωής», που διοργάνωσε η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ. Εκεί, βρέθηκαν αρκετοί αθλητές από διάφορα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αλλά και από τα club της Original και ενίσχυσαν με τον τρόπο τους τα «κιτρινόμαυρα» σπαθιά, τα οποία παλεύουν συνεχώς για να φέρνουν επιτυχίες στην Ένωση. Έτσι, ο στόχος επιτεύχθηκε χάρη στην κινητοποίηση

όλων των οπαδών και ο Ρομπέρτο Ντάβολι θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με τον Θανάση Δελενήκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Ανδρών που δια διεξαχθεί στην Ιταλία στις 4 Ιανουαρίου.

Για την στήριξη όλων και την συγκέντρωσή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησαν οι Κώστας Ποτού - Θανάσης Δελενίκας. «Για άλλη μια φορά μαζεύτηκε η οικογένεια μας, η οικογένεια της Ξιφασκίας της ΑΕΚάρας μας!! Για άλλη μια φορά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!! Μεγάλη συμμετοχή, πολύ κέφι, τέλειο κλίμα!!! "ΕΝΩΣΗ" είναι μια λέξη που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ με ΟΛΗ της την έννοια! Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή στο όνειρο μας, καταρχήν τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που δεν είναι άλλοι από τα ίδια τα παιδιά, τους αθλητές του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνουν. Τους γονείς τους που μας αγκαλιάζουν με τη συνεισφορά τους, τους φίλους και συνεργάτες που μας τίμησαν, τα παιδιά της ORIGINAL που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα στα εύκολα και στα ΔΥΣΚΟΛΑ και όλον τον κόσμο που πιστεύει σε εμάς! Θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε με τον καλύτερο μας εαυτό!!!
Κώστας Ποτού - Θανάσης Δελενίκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα