Επιβεβαιώνει ο Κάλα για ΑΕΚ

14:05 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος βλέπει με καλό... μάτι την προοπτική να έρθει ακόμα και φέτος στην Ένωση, επιβεβαιώνει ο Χουάν Κάλα.
Όπως τονίζει ο ίδιος σε Ισπανούς δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν αν υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ κι αν υπάρχει πιθανότητα να πάει από φέτος στην Ένωση της Γ' Εθνικής, ο Κάλα (όπως γράφει η SportDay) ξεκαθαρίζει πως

δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γυρίσει από φέτος στην Ελλάδα αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της SD: "...Όπως έγινε γνωστό από χθες ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, με μεσολαβητή τον Μιγκέλ Κορδέρο, έριξε «γέφυρες» προς την πλευρά της «Ενωσης» προκειμένου να ενημερώσει για τη... διαθεσιμότητά του. Μάλιστα, όταν η συγκεκριμένη πληροφορία πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και έφτασε στην Ιβηρική, οι Ισπανοί συνάδελφοι δήλωναν αδυναμία να πιστέψουν ότι ισχύει.

Οσοι όμως επιχείρησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, για να διασταυρώσουν την είδηση λάμβαναν σαφέστατο μήνυμα. Ο Κάλα δεν έκρυβε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ και τόνιζε ότι «αν βρεθεί τρόπος να πάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να ικανοποιηθώ οικονομικά».

Οι Ισπανοί μπορεί πλέον να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να μεταγραφεί από τώρα ο Κάλα, ωστόσο αναφέρουν ότι πιθανή συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του παίκτη θα αφορά σε συνεργασία μετά το καλοκαίρι".

Και όντως έτσι έχουν τα πράγματα: Παραμένει άγνωστο αν η ΑΕΚ θα κάνει ουσιαστική κίνηση να φέρει από τώρα τον Κάλα πίσω, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του για το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα