Παθιασμένος να κερδίσει την Ρεάλ ο Μουρίνιο

13:47 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ώρα Ελλάδας, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του τουρνουά Guinness International Champions Cup με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τίθεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του και να παραδέχεται πως αυτός και οι παίκτες του θέλουν παθιασμένα να κερδίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής

της Τσέλσι, τόνισε: "Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Έχει τρομερούς παίκτες, αλλά εμείς έχουμε εμμονή με την νίκη. Θέλουμε παθιασμένα να κερδίσουμε την Ρεάλ. Φτάσαμε στον τελικό του τουρνουά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το πάθος μας για νίκες έχει αποδειχθεί σωστό μέχρι τώρα, ελπίζουμε να συνεχιστεί και κόντρα στον επόμενο αντίπαλο μας".
Από την πλευρά του ο Χουάν Μάτα θα αντιμετωπίσει τον πρώτο σύλλογο στον οποίο έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Ισπανό μέσο της Τσέλσι να δηλώνει: "Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης, μια από τις πιο σημαντικές ομάδες της καριέρας μου".
Ο Άσλεϊ Κόουλ στάθηκε στο γεγονός πως όσο βρίσκεται στην Τσέλσι είχε προπονητές και τον Μουρίνιο και τον Κάρλο Αντσελότι: "Ο Αντσελότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Απολαύσαμε όλοι μας την συνεργασία μαζί του στην Τσέλσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στην Ισπανία. Θα είναι πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Έχω αντιμετωπίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι τρομερός παίκτης και πιστεύω πως θα γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας".

Keywords
Τυχαία Θέματα