Σιμεόνε: «Είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

08:28 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ατλέτικο χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης για να πάρει το Κύπελλο κόντρα στη Ρεάλ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν δίστασε να το παραδεχτεί, τονίζοντας όμως πως οι παίκτες του έπαιξαν καλύτερα.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» στάθηκε στη... θυσία του Φαλκάο, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν φοβήθηκε τη Ρεάλ, ενώ εξήγησε για πιο λόγο δεν προέβη σε κάποια αλλαγή στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

«Μετά το 90λεπτο είπα στους παίκτες μου πως ήμασταν καλύτεροι, πως δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε κάποια αλλαγή και πως βασιζόμουν στις δυνάμεις της ομάδας μου. Φαίνεται

πως ο Φαλκάο θυσιάστηκε για την ομάδα και ο Κόστα γυρνούσε πίσω. Ο Γκάμπι ήταν αξιοθαύμαστος», δήλωσε αρχικά ο Σιμεόνε και πρόσθεσε:

«Η ομάδα κέρδισε με την καρδιά των παικτών. Δε φοβήθηκαν και είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Ωστόσο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και επιστρέψαμε παρόλο που χάναμε. Καταφέραμε να νικήσουμε. Η ομάδα έπαιξε με περηφάνια. Το ότι είχαμε παραδεχτεί πως είναι καλύτεροι από εμάς μας έκανε να παίξουμε καλύτερα. Στην παράταση ανταποκριθήκαμε ιδανικά. Νιώθω απίστευτα τώρα».

Ενώ στο τέλος ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε πως: «Αρχικά είμαστε ομάδα. Μετά την ήττα με 2-0 στο πρωτάθλημα τους είχα πει πως θα τους δώσει η μοίρα την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό με εκείνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα