Επιβλητική η Τότεναμ

21:32 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 5-0
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν
Κάνοντας επίδειξη δύναμης, η Τότεναμ διέσυρε με 5-0 τη Νιούκαστλ και παραμένει σταθερά στην 3η θέση.
Καταιγιστική ήταν η Τότεναμ στο πρώτο μέρος, καθώς κατάφερε να πετύχει 4 γκολ και στην ουσία να καθαρίσει από πολύ νωρίς το ματς.
Ο χορός

των τερμάτων ξεκίνησε από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από το 4ο μόλις λεπτό.
Ο Αντεμπαγιόρ συνδυάστηκε με τον Μπέιλ, έκοψε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο αμαρκάριστος Ασού Εκοτό έκανε από κοντά το 1-0.
Πριν προλάβει να συνέλθει από τα σοκ η Νιούκαστλ, τα «σπιρούνια» χτύπησαν και δεύτερη φορά.
Ο Αντεμπαγιόρ έκανε τη σέντρα και ο Σαχά με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο ρυθμός έπεσε για λίγο, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0 στο 20'. Ασού Εκοτό, Μόντριτς και Αντεμπαγιόρ έκρυψαν την μπάλα, με τον Σαχά να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει από κοντά τον Κρουλ.
Η Τότεναμ είχε ένα καλό σουτ με τον Μπα στο 25ο λεπτό, με τον Φρίντελ να διώχνει, αλλά στο 34' η Τότεναμ πέτυχε και 4ο γκολ.
Ο Κρουλ απέκρουσε το σουτ του Αντεμπαγιόρ, αλλά στη συνέχεια ο Κράνιτσαρ που ερχόταν από πίσω, έκανε το 4-0.
Στο 65ο λεπτό ήταν η σειρά του Αντεμπαγιόρ να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 5-0. Ο Ασού Εκοτό έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σαχά βρήκε την μπάλα και ο Αντεμπαγιόρ από κοντά νίκησε τον Κρουλ.
Η Νιούκαστλ θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 76', αλλά ο Φρίντελ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπα.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Ντόουσον, Κινγκ (74' Νέλσεν), Ασού Εκοτό, Κράνιτσαρ, Μόντριτς, Πάρκερ, Μπέιλ (68' Λένον), Αντεμπαγιόρ, Σαχά (68' Ντεφόε).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμπσον, Ουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Ομπερτάν (46' Φέργκιουσον), Γκάθρι (86' Λόβενγκραντς), Περτς, Γκουτιέρες, Μπα, Σισέ (68' Γκόσλινγκ).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-2
Γήπεδο: Στάδιο του φωτός
Τετράδα έπιασε η Άρσεναλ, η οποία πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Σάντερλαντ. Λυτρωτής ο Τιερί Ανρί που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς.
Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος, με την Άρσεναλ να έχει κλειστεί από την ασφυκτική άμυνα της Σάντερλαντ και να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Μοναδική καλή στιγμή το σουτ του Τίο Γουόλκοτ στο 25ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Μινολέ.
Στο 62ο λεπτό ο Σέζνι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Γκάρντνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Πολωνός γκολκίπερ είπε όχι στην προσπάθεια του Γκάρντνερ.
Οι «μαυρόγατες» άνοιξαν το σκορ στο 70ο λεπτό, με τον ΜακΚλίν να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μερτεσάκερ και να νικά από κοντά τον Σέζνι.
Η απάντηση της Άρσεναλ ήταν άμεση, καθώς στο 75', ο Ράμσεϊ που μόλις είχε μπει στο ματς, έκανε το 1-1 με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.
Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν στη συνέχεια και κατάφεραν να πάρουν τα νίκη με ένα γκολ του Τιερί

Keywords
Τυχαία Θέματα