Επόπτης πέταξε το σημαιάκι και έδειρε ποδοσφαιριστή!

15:20 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αγώνα των Β' ομάδων της Τερέκ Γκρόζνι και της Αμκάρ στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας, ο βοηθός διαιτητή Μούσα Καντίροφ προκάλεσε σε όλους σοκ όταν δεν δίστασε να πλακώσει στο ξύλο τον αμυντικό της Αμκάρ, Ιλια Κρίτσμαρ.

Σε δηλώσεις του σε ρωσικά Μέσα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα και ξεκίνησα να κατευθύνομαι προς τον πάγκο μας, όταν ξαφνικά κάποιος ήρθε πίσω μου, με πέταξε στο έδαφος και άρχισε να με κλωτσάει και να μου ρίχνει μπουνιές. Οι παίκτες της Τερέκ επίσης άρχισαν να με βαράνε.

Ενας με άρπαξε από τον λαιμό και ένας άλλος με χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τρέξει αίμα. Ευτυχώς, οι συμπαίκτες μου με έσωσαν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βλασόφ της Τερέκ. Γνωριζόμαστε από τον καιρό που ήμασταν μαζί στην ακαδημία στην Αγία Πετρούπολη και με βοήθησε να γλιτώσω".
Ο επόπτης ισχυρίστηκε πως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια επειδή ο Κρίτσμαρ τον έβρισε κάτι που διαψεύδει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δήλωσε: "Ναι όντως δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την διαιτησία και ακούστηκαν κάποιες βαριές κουβέντες αλλά ποτέ δεν του είπα κάτι προσωπικό για εκείνον ή τη μάνα του. Ξέρω πολύ καλά πόσο ευέξαπτοι είναι οι Τσετσένοι σ' αυτά τα θέματα".
Ο Κρίτσμαρ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στο Γκρόζνι ακόμα και αν τον προσκαλέσουν οι Τσετσένοι για τον τελικό του Κυπέλλου την 1η Ιουνίου. "Δεν θα πάω. Αισθάνομαι πως υπάρχει ακόμα μίσος εκεί μετά τον πόλεμο, μολονότι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την ασφάλεια. Πάντα έχουμε σωματοφύλακες με αυτόματα όπλα δίπλα μας".
Στην Ρωσία έχουν γίνει αρκετές επιθέσεις σε παίκτες. Τον Νοέμβριο του 2011 πάλι στο Γκρόζνι, παράγοντες της Τερέκ έσπασαν τη μύτη και τα πλευρά του Σπαρτάκ Γκόγκνιεφ της Κράσνονταρ. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 1.600 δολαρίων από την ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επειδή έσπρωξε τον διαιτητή. Ωστόσο η παγκόσμιο συνομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κατέκρινε την απόφαση να τιμωρηθεί ο παίκτης.
Το 2011 ο διεθνής Μαυροβούνιος στράικερ, Νικόλα Νίκεζιτς κατέθεσε διαμαρτυρία σε UEFA και FIFA υποστηρίζοντας πως αναγκάστηκε να λύσει το συμβόλαιο του με την Κουμπάν Κράσνονταρ αφού πρώτα τον πλάκωσαν στο ξύλο και τον απείλησαν με όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα