«Πώς προτιμάτε την πίτσα σας κ.υποψήφιε πρόεδρε;»

20:23 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την πίτσα για μια ολόκληρη ζωή μπορεί να προσφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μιτ Ρόμνεϊ σε κάποιον θαρραλέο Αμερικάνο. Δεν πρόκειται για κάποιο «δώρο» από την προεκλογική τους εκστρατεία, αλλά για έναν διαγωνισμό που διενεργεί η γνωστή εταιρεία πίτσας Pizza Hut.

Η Pizza Hut

προσφέρει μια πίτσα την εβδομάδα, εφ' όρου ζωής, σε όποιον τολμήσει να ρωτήσει τους δυο υποψηφίους κατά τη διάρκεια του επόμενου ντιμπέιτ πώς προτιμούν την πίτσα τους!

Κατά τη διάρκεια των ντιμπέιτ πολίτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους ερώτηση στους υποψηφίους και σ' αυτό βασίζεται η διάσημη πιτσαρία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Επιτροπή Διοργάνωσης των Τηλεμαχιών, οι συμμετέχοντες είναι συνήθως αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, οι οποίοι επιλέγονται από τον οργανισμό Gallup. Οπότε είναι μάλλον απίθανο να σπαταλήσουν την ερώτησή τους για να μάθουν αν ο Ομπάμα τρώει την πίτσα του με λουκάνικο ή πεπερόνι!

Όμως πάντα υπάρχουν οι τολμηροί! Αυτό που έχει να κάνει είναι να υποβάλει μια ψεύτικη ερώτηση και τελευταία στιγμή να την αλλάξει εμπλουτίζοντάς την με τις λέξεις λουκάνικο ή πεπερόνι, ενώ θα τον παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Αν το κάνει η Pizza Hut, θα του δώσει το ποσό που αντιστοιχεί σε μια δωρεάν πίτσα την εβδομάδα για 30 χρόνια, δηλαδή 15.600 δολάρια

Το επόμενο ντιμπέιτ προγραμματίζεται για τις 16 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα