Χαρτ: Ρούνεϊ για αρχηγός

21:23 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος γκολκίπερ που έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους παγκοσμίους αυτή τη στιγμή, έδωσε... ψήφο εμπιστοσύνης στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφορικά με το θέμα της αρχηγίας μετά και την απόσυρση του Τζον Τέρι από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Ωστόσο, αν ψάχνουμε κάποιον με εμπειρία και ηγετική φυσιογνωμία, νομίζω ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πρέπει να είναι ο επόμενος αρχηγός της εθνικής ομάδας» είπε ο Χαρτ

και πρόσθεσε: «Δεν είναι δική μου απόφαση και αυτό είναι αποκλειστικά θέμα του προπονητή. Εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι της Αγγλίας για να διατηρήσω τη θέση μου και να βοηθήσω όσο μπορώ».
Για το ματς με το Σαν Μαρίνο, ο Χαρτ ανέφερε: «Νομίζω ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να αμυνθεί μαζικά για να προστατεύσει την εστία του. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων είναι πάντα σαν μια παρτίδα σκάκι. Όποιος έρχεται στο Γουέμπλεϊ, συνήθως παίζει άμυνα και το ίδιο περιμένουμε και από το Σαν Μαρίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα